Compania Coca Cola Bottling (Coca-Cola Bottling Company United) a început să folosească sistemul MEI Easitrax cu telemetrie în trei dintre cele 10 piețe ale sale. În total, 7.000 dintre cele...

Coca Cola instalează sistemul MEI Easitrax pe 7.000 de automate

Compania Coca Cola Bottling (Coca-Cola Bottling Company United) a început să folosească sistemul MEI Easitrax cu telemetrie în trei dintre cele 10 piețe ale sale. În total, 7.000 dintre cele 30.000 de automate regăsite în Alabama, Georgia, Mississippi, South Carolina, Louisiana și Tennessee au fost dotate cu acest program.

Easitrax este un software extensibil dezvoltat exclusiv pentru industria de vending și servicii de distribuție a apei purificate.

De la adoptarea noii tehnologii, eficiența în distribuție a companiei a crescut cu 25%. ”Sistemul ne-a ajutat să creștem considerabil profitul companiei. Am îmbunătățit eficiența în distribuție, dar și serviciile pentru clienți, fiind mai proactivi”, a declarat presei David Sours, directorul autorității comerciale a CCBCU.

De asemenea, compania de îmbuteliere a constatat că sistemului de vending Easitrax prevăzut cu telemetrie permite reducerea uzurii și a distrugerii camioanelor. CCBCU plănuiește echiparea tuturor celor 23.000 de automate rămase cu noul software, până în anul 2013.