Pepsi Food Services a semnat un parteneriat cu USA Technologies pentru a lansa sistemul de plată fără bani cash la aparatele de vending ale companiei, până la sfârșitul anului. Termenul...

Pepsi renunță la sistemul de plată tip numerar în SUA

Pepsi Food Services a semnat un parteneriat cu USA Technologies pentru a lansa sistemul de plată fără bani cash la aparatele de vending ale companiei, până la sfârșitul anului. Termenul a fost mutat cu trei ani mai devreme decât prevedeau planurile inițiale ale firmei.
În urmă cu doi ani, operațiunea Bainbridge de vending și servicii cu alimente a inițiat demersul de a înlătura sistemele pe bază de numerar în industria de vending, alocându-și cinci ani pentru acest proiect. Noile sisteme folosite sunt aplicația ePort Connect și serviciile de telemetrie furnizate de USAT.
Bazându-se pe feedback-ul primit din partea clienților, compania Pepsi accelerează procesul, fiind vizați toți cei peste 1.000 de clienți până la sfârșitul lui 2012.
”Decizia noastră de a elimina sistemele pe bază de numerar a fost influențată de clienți. Am primit reacții atât de bune pentru opțiunea cashless, încât am decis să grăbim implementarea”, a precizat Vic Pemberton, președintele Pepsi.