8-9 August 2012 Locație: Palatul Convențiilor Anhembi, Sao Paolo, Brazilia EXPOVENDING & OCS, cel mai mare eveniment al Industriei de Vending din America Latină, aniversează 10 ani de existență în...

EXPOVENDING & OCS Latin America 2012

8-9 August 2012
Locație: Palatul Convențiilor Anhembi, Sao Paolo, Brazilia
EXPOVENDING & OCS, cel mai mare eveniment al Industriei de Vending din America Latină, aniversează 10 ani de existență în mare stil, mutându-se în Anhembi Park, cel mai mare centru de evenimente al Americii Latine. Evenimentul se va desfășura pe 8 și 9 August, cu sprijinul ABVA (Asociația Braziliană de Vending) și al organizației EPS. La această ediție se așteaptă peste 1.000 de vizitatori interesați. Piața aparatelor de vending crește de la an la an cu o rată de peste 20%. Fiind un eveniment exclusiv B2B, acesta este locul perfect de a prezenta produse și servicii, de a promova branduri și de a găsi potențiali clienți și furnizori. Astfel, evenimentul devine un pas important spre cunoașterea pieții de vending din America Latină.
Acest eveniment este susținut de mai multe asociații naționale și internaționale ale industriei, cum ar fi: EVA – Asociația Europeană de Vending și NAMA – Asociația Americană de Vending. Publicul este format din proprietari, parteneri, directori, manageri, ingineri, achizitori, vânzători și consultanți.
Toți aceștia sunt prezenți la eveniment pentru a se informa cu privire la noile produse (echipamente, accesorii și oportunități de afaceri). Furnizorii se vor actualiza cu privire la piață, își vor consolida relațiile, vor construi parteneriate și vor face achiziții.