Adunarea Generală EVA, a avut loc în perioada 13-14 Decembrie 2012 la Brussels, întâlnire la care a luat parte și Patronatul Român al Industriei de Vending prin președintele său, Victor...

Adunarea Generală EVA

Adunarea Generală EVA, a avut loc în perioada 13-14 Decembrie 2012 la Brussels, întâlnire la care a luat parte și Patronatul Român al Industriei de Vending prin președintele său, Victor Marin. Vă prezentăm o parte din evenimentele ce au avut loc acolo:

Directorul General al EVA, Catherine Piana, și Directorul General Adjunct, Erwin Wetzel, au prezentat activităţile din 2012, precum şi proiectele pentru 2013. Raportul anual pe 2011 a fost adoptat de cei prezenţi în unanimitate. Jan Marck Vrijlandt a prezentat raportul de piață EVA 2010-2011 şi spiritul următoarei ediţii.

Lucio Pinetti a oferit Comitetului de Directori, o schiţă a lucrărilor efectuate de asociaţiile naţionale şi EVA. Acesta a informat participanţii că, în 2013, NA (Asociațiile Naționale) vor avea încă un reprezentant în EC (Comisia Europeană), pe lângă cei 4 reprezentanţi aleşi ai NA. Scopul a fost aducerea dimensiunii operaţionale a NA în EC. Pentru primele 6 luni din 2013, acest reprezentant NA, va fi Aris Kaschefi, Director al BDV.

Președintele EVA, Arnaud van Amerongen, a încheiat întâlnirea cu următoarele comentarii:
- A fost esenţial ca EVA să-și extindă amprenta, în vederea estompării limitelor din vending. Acest lucru i-ar permite asociației EVA să devină mai puternică şi mai eficientă.
- Acesta i-a mulțumit lui David Hoskin pentru eforturile depuse pentru întocmirea raportului de piaţă, care a fost înmânat gratuit membrilor, ca valoare crucială pentru calitatea de membru.
- Acesta i-a încurajat pe membrii să viziteze cât mai des posibil site-ul EVA.
- A anunțat că EurOps va avea loc împreună cu Vending Cruise 2013 în Mai, Palma de Mallorca. Acest lucru le permite participanţilor să se alăture croazierei sau să zboare la şi de la Palma, pentru a participa la conferinţă.