O echipa de antreprenori a creat aparatul de vending Vengo, montat pe un perete, cu ecran digital, aparatul distribuie produse precum apa de gură și guma de mestecat și acceptă...

Aparatul de Vending Vengo debutează în New York

O echipa de antreprenori a creat aparatul de vending Vengo, montat pe un perete, cu ecran digital, aparatul distribuie produse precum apa de gură și guma de mestecat și acceptă numai carduri de credit. Brian Shimmerlik şi echipa sa au început cu un împrumut de 17.500 $ ce le-a fost acordat în 2012 de  Economic Development Corp. pentru planul lor original care inițial dorea montarea de aparate de vending în taxiuri. Vengo este o marcă a companiei TaxiTreats din Bedford, NY.

Primul aparat Vengo a fost plasat într-un bar din oraşul New York. Shimmerlik monitorizează produsele achiziţionate şi urmăreşte aparatele cu cele mai bune și cele mai rele vânzări. El speră să plaseze 10.000 aparate Vengo în tot oraşul, în baruri, birouri și săli de asteptare ale medicilor. Acesta plănuiește să personalizeze produsele din interiorul aparatului, cum ar fi vânzarea de cabluri USB prin aparatele aflate în birouri.

Fiecare aparat va fi personalizat în funcție de locul de amplasare. “Scopul este acela de a actualiza aparatele de vending din anii ‘ 80″, a spus Shimmerlick. “Acestea sunt pe cale de disparitie.”

Compania speră, de asemenea, să creeze profiluri de utilizatori pentru a premia clienţii cu puncte bonus.

Sursa: www.nypost.com