În 2013 legumele sunt tendinţa alimentară numărul unu în restaurante, conform firmei de consultanta în servicii alimentare Technomic. Astfel vendingul cu legume este în creştere, de asemenea. Consumatorii care doresc...

În 2013 Aparatele de Vending Vor Distribui Gustări Sănătoase

În 2013 legumele sunt tendinţa alimentară numărul unu în restaurante, conform firmei de consultanta în servicii alimentare Technomic. Astfel vendingul cu legume este în creştere, de asemenea. Consumatorii care doresc opţiuni sănătoase vor alimente din legume uşor accesibile. Cu companii din SUA şi Europa care dezvoltă echipamente de ultimă generație pentru vendingul de fructe, legume si alte alimente proaspete în şcoli şi universităţi, clădiri de birouri şi centre guvernamentale, magazine, aeroporturi, spitale şi cluburi de sănătate, tehnologia vendingului continuă să se îmbunătăţească. În Japonia şi China, vendingul cu legume creşte de asemenea.

Companii de produse alimentare cum ar fi Del Monte crează o serie de produse ambalate şi tăiate pentru distribuţia şi vânzarea prin aparatele de vending. Desigur, motorul real al aceastei tendinţe este cererea consumatorilor. Interesul cu privire la sănătatea consumatorilor va primi sprijin de la angajatori, care încearcă să reducă primele de asigurări de sănătate prin încurajarea angajaţilor de a adopta un stil de viaţă sănătos.