Pasagerii taxiurilor se pot auto-servi cu băuturi la pachet mulțumită unui nou tip de aparate de vending aflate la bordul acestora.  Toate cele 250 de vehicole ale companiilor de taximetrie...

Aparatele de vending din taxiurile din New Orleans distribuie Băuturi la pachet

Pasagerii taxiurilor se pot auto-servi cu băuturi la pachet mulțumită unui nou tip de aparate de vending aflate la bordul acestora.  Toate cele 250 de vehicole ale companiilor de taximetrie Carriage Cab și Yellow-Checker Cab’s din New Orleans vor fi echipate cu aceste aparate. Pasagerii pot alege unul dintre cele cinci sortimente de băuturi la cutie la prețul de 99¢ fiecare cu ajutorul unui ecran digital și vor efectua plata cu un card de debit sau de credit. Fiecare aparat de vending de acest tip are o capacitate de 36 de băuturi.

Garber, care operează în toată tara peste 1.200 de taxiuri, spune că în ultimele șase luni a testat aparatul în vehicolele proprii. Acesta ar dori să extindă folosirea aparatelor de vending și în vehicolele sale din orașele Chicago și New York. Pe langă parcul de mașini deținut în New Orleans, Garber susține că este cel mai mare operator de taxiuri individuale din Chicago, unde deține peste 800 de vehicole. Acesta are în proprietate de asemenea și 300 de taxiuri în New York City.