Sistemele de plăți furnizate de Coges vor fi montate pe 150 de aparate de vending aflate în faimosul turn UniCredit Tower din Milano, care este în prezent cea mai înaltă...

Coges in noul turn Unicredit

Sistemele de plăți furnizate de Coges vor fi montate pe 150 de aparate de vending aflate în faimosul turn UniCredit Tower din Milano, care este în prezent cea mai înaltă clădire din Italia. Complexul, care a fost finalizat în December 2012, cuprinde o serie de clădiri eco-durabile din sticlă şi oţel, proiectate pentru a oferi o reducere semnificativă a consumului de energie şi care utilizează resurse ecologice, aranjate în jurul unei piețe circulare. Turnul principal va găzdui sediul central al Directoratului General – UniCredit Bank, unul dintre principalele grupuri de creditare din Europa şi dinn lume. Turnul UniCredit are 32 de etaje şi o înălțime impresionantă de 231 metrii – adică de patru ori înălţimea Turnului din Pisa şi de două ori înălțimea lui Milano Duomo (catedrală).

Interiorul clădirii este mobilat cu cea mai vestite branduri “made in Italy”, incluzând aproximativ 150 deaparate de vending de ultimă tehnologie, echipate cu sisteme de plată fără numerar de la Coges, și care vor distribui băuturi calde şi reci şi gustări pentru angajaţi şi vizitatori. Fiecare aparat va fi echipat cu mecanism de schimbare monede care va da restu de la PROFIT key, un sistem fără numerar încorporat care va oferi o soluţie de plată completă incluzând bani şi coduri. Vizitatorii pot folosi numerar, în timp ce angajaţii vor primii o cheie MyKey pentru utilizare fără numerar, personalizată cu brandul “UniCredit Tower”.

Având în vedere spiritul de eco-prietenie care caracterizează clădirea, sistemele de plată sunt și ele echipate cu funcţii de eco-reciclare: utilizatorii care după folosire își plasează paharele goale de plastic tip PET în compactoarele corespunzătoare vor descoperi un mic bonus de credit ce va fi aplicat direct la cheile de numerar.