Douwe Egberts Professional a fost numit furnizor aprobat de produse ce urmează a fi prăjite și măcinate de Cover Group. Statutul de furnizor autorizat îi permite lui Douwe Egberts să...

Douwe Egberts la Cover Up!

Douwe Egberts Professional a fost numit furnizor aprobat de produse ce urmează a fi prăjite și măcinate de Cover Group. Statutul de furnizor autorizat îi permite lui Douwe Egberts să lucreze în parteneriat cu membrii Cover pentru a dezvolta conceptul de Espresso Bar.

Parteneriatul cu Douwe Egberts le va permite celor 18 companii lider regionale din cadrul grupului Cover să adăuge valoare la oferta lor. Premiantul concept de Espresso Bar a fost prima opțiune din industria de vending alimentară susținută complet de un cuptor de cafea de marcă importantă şi de atunci aceasta a definit un nou nivel de calitate pentru aparatele de vending, ducând etosul Douwe Egberts ‘calitate-la-pahar’ la nivelul următor.

Ultima adăugare la gama de aparate de vending Douwe Egberts este Café Blanco – o granulă de lapte de înaltă calitate făcută din 100 la sută lapte pur degresat, o granulă de lapte uşor de utilizat, care păstrează toată valoarea nutritivă a laptelui proaspăt.