Ediția cu numpărul 6 a târgului China Zhongshan Int’l Games & Amusement Fair (G&A2013) a confirmat locul și data evenimentului: Zhongshan Expo Center China, și 25-27 octombrie. Să vă amintiți...

G&A2013 – Expoziție pentru industria de Jocuri și Amuzament

Ediția cu numpărul 6 a târgului China Zhongshan Int’l Games & Amusement Fair (G&A2013) a confirmat locul și data evenimentului: Zhongshan Expo Center China, și 25-27 octombrie. Să vă amintiți vă rog această dată importantă şi să nu îl ratați! Hai să ne întâlnim în Zhongshan -  cea mai mare bază de producţie şi centru de distribuţie de aparate de joc din China, care adună mii de liderii ai industriei de jocuri și parcuri de distracţii de acasă şi din străinătate.

Susținut de Zhongshan Game & Amusement Association, China Zhongshan Int’l Games & Amusement Fair (G&A) ediția 6 este una dintre platformele cele mai eficiente şi de autoritate pentru schimbul de informaţii şi pentru comerţ: o platformă de înaltă eficienţă pentru cumpărătorii care sunt în căutare de furnizori interni şi internaţionali pentru companiile internaţionale importante ce doresc să intre pe piața din China. 15.000 de manageri şi proprietari de parcuri de distracţii, zone de joacă, și centre de divertisment din peste 100 de ţări din întreaga lume vor participa la G&A 2013. Aceștia vor vizita sala de expoziţii de 44.000 de metrii pătrați pentru a se întâlni cu reprezentanţii celor aproximativ 230 de companii care vor prezenta o mare varietate de produse şi servicii, inclusiv pentru parcurile de distracţii, tobogane pentru water park-uri, maşinuțe, aparate de vending, jocuri video, simulatoare, servicii de design şi multe altele.

În timpul evenimentului, profesioniştii industriei vor vedea noi concepte de distracţie și noi produse inovatoare, vor afla care sunt tendinţele industriei, vor discuta subiecte fierbinţi şi vor împărtăşi cele mai bune practici cu alţi profesionişti din industrie.