Operatorul de transporturi al statului Unna County (VKU) a echipat autobuzele de pe ruta S30, un serviciu de autobuze care circulă între Bergkamen și Dortmund, cu aparate de vending cu umbrele.

Micile aparate de vending sunt plasate în zona de stat în picioare a autobuzului. Dacă în timpul călătoriei va începe să plouă, pasagerii pot cumpăra o umbrelă la prețul de 4 euro. Umbrelele comercializate sunt telescopice, fiind ușor de manevrat și depozitat. Pentru a păstra investiția la un nivel scăzut dar și pentru a menține aparatele compacte, acestea acceptă numai monede de 1 și 2 euro și nu dau rest. Este pentru prima dată când în autobuzele din Germania sunt instalate aparate de vending cu umbrele.

VKU va testa pentru început acceptarea aparatelor de vending cu umbrele și dacă sunt folosite pe această rută, aceștia sunt pregătiți să echipeze și alte autobuze cu aparate de vending cu umbrele. După introducerea accesului liber la Wi-Fi în autobuzele lor, acesta este un alt serviciu ieșit din comun oferit de VKU pasagerilor săi. Aparatele au fost achiziționate de la Dry2Go, o companie nouă care produce aparate de vending cu umbrele de toate tipurile și mărimile. În luna ianuarie, AKN Railways, care operează o rețea de căi ferate în nordul orașului Hamburg, instalase deja aparate de vending cu umbrele pe platformele gărilor principale din rețeaua sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*