Vor fi implementate în SUA aparatele de vending cu marijuana?

Vor fi implementate în SUA aparatele de vending cu marijuana?

În timp ce Colorado înaintează cu punerea în aplicare a Amendamentului 64, ganjaprenorii sunt ocupați încercând să găsească metode de a câștiga bani de pe urma a ceea ce unii estimează că va avea milioane de clienţi în aceste părţi, o dată ce sistemul de agrement va fi pus la punct. Printre idei: automatele de vending cu marijuana. Dar în timp ce sofisticații utilizatori de iarbă din Colorado pot foarte bine să cumpere Cheetohs de la astfel de dispozitive, rămâne de văzut dacă vor fi dispuşi să facă acelaşi lucru atunci când vine vorba de buruieni.

Conceptul este departe de a fi unul nou. Aparatul Medbox, fără îndoială cel mai cunoscut producător de gadget-uri de acest gen din ultimii ani a avut un succes imens în ultimii ani, astfel de aparate de vending s-au transformat în unele de state până și în dispensare medicale de marijuana. Legile de agrement adoptate în Colorado și Washington deschid posibilitatea unei pieţe neexploatate – cel puţin așa consideră Medbox şi Endexx.

Totuși, să nu vă aşteaptați să vedeți foarte curând aparate de vending cu marijuana plasate lângă rafturile din Westword sau în fața magazinului King Soopers. Cu comunități mai mult sau mai puțin prietenoase cu marijuana, cum ar fi cea din Denver, care încearcă să înfrâneze expansiunea rapidă a canabisului, ca să nu mai vorbim de preocupările privind persoanele minore consumatoare, șansele ca aceste aparate să fie instalate în alte locații exceptând magazinele de desfacere cu amănuntul licenţiate pentru marijuana sunt foarte mici – și chiar multe dintre aceste magazine vor prefera probabil să le vândă consumatorilor direct propriile mărfuri, mai degrabă decât să împartă profitul cu încă un furnizor de vending.

Mai mult, oricine a citit vreodată o lucrare scrisă de criticul marijuanei medicale, William Breathes, ştie că nu tot canabisul este produs la fel. Variațiile, chiar și cele din aceleaşi tulpini pot fi enorme, iar mândrilor utilizatori de marijuana, nici nu le-ar trece prin cap să folosească ceva până nu miros planta şi până nu examinează fizic probele de seminţe, bacterii, țepii acoperitori şi multe altele. De asemenea, pre-ambalarea marijuanei poate nega multe din calităţile sale cele mai bune, acest lucru ne aminteşte chiar de vremurile rele de acum mult timp, când viitorii cunoscători au avut de-a face cu buruieni mexicane de cărămidă.

Pe scurt, marijuana nu este ca un baton Kit Kat – mereu la fel. Ca atare, aparatele de vending cu marijuana vor fi probabil mai populare în locuri în care încă nu se cunosc atât de multe despre aceasta, așa cum se cunoaște în Colorado.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*