Aparatele de vending cu accesorii pentru mobile se pregătesc pentru o lansare de anvergură

Aparatele de vending cu accesorii pentru mobile se pregătesc pentru o lansare de anvergură

La început Ascot, apoi lumea întreagă a început să pară o nouă mantră pentru oamenii de afaceri din Brisbane, Joe Stagnitti şi Julian Yates, care au început un program ambiţios cu lansarea de sute de aparate de vending cu accesorii pentru telefoanele mobile. După ce aparatele lor de vending, mobilecentral24/7, au operat cu succes din decembrie la Ascot Racecourse Road, cei doi au optimizat oferta şi s-au lansat în faza următoare de dezvoltare. Aceștia au instalat 11 aparate în alte zone din Queensland, în zone depărtate precum Rockhampton şi Bundaberg, dar planul pentru acest an era să fie lansate sute de aparate, inclusiv primul lor aparat de vending în Noua Zeelandă. Dl. Yates a spus că planul este rezultatul faptului că au fost inundați de cereri de la întreprinderi şi locuri care doresc să găzduiască aparatul.

Garry Grant, manager de dezvoltare şi contracte pentru Mobilecentral24/7 a spus că locurile care găzduiesc un aparat primesc ca plată un procent din cifra de afaceri brută a acestui aparat. Acesta a spus că pentru a găzdui o maşină, proprietarul unui punct de desfacere, intră în general, într-un contract de licenţă cu mobilecentral24/7, care se traduce în drepturi și responsabilități pentru ambele părţi. Detaliile de zi cu zi privind operarea, întreţinerea şi aprovizionarea aparatelor sunt responsabilitatea furnizorului exclusiv CMI Accessories. “Numărul 1300 este afişat proeminent pe aparat şi pe toate produsele din stoc dacă sunt dubii. Proprietarul punctului de vânzare nu trebuie decât să ofere o sursă de alimentare,” a spus acesta.

Dl. Yates a declarat că aparatele folosesc cashless (fără numerar) mulțumuită ultimei tehnologii de plată de la Nayax, instalată şi prelucrată de Bankwest. Ideea din spatele aparatelor, declară dl. Stagnitti, este de a oferi consumatorilor o “cale mai bună şi mai simplă” de a înlocui încărcătoarele și alte accesorii pentru dispozitivele mobile, pierdute sau uitate. Preţurile încărcătoarelor variază de la 20$ la 30$, situându-se în aceeași zonă cu cele ale comercianților cu amănuntul.

Vending Inside