David Irvine este de origine britanică și a studiat Integrarea Europeană la Queen’s University din Belfast. El este entuziast şi pasionat cu privire la interesele industriei de vending în cadrul...

David Irvine s-a alăturat echipei EVA ca Director de Comunicare și Relații Publice

David Irvine este de origine britanică și a studiat Integrarea Europeană la Queen’s University din Belfast. El este entuziast şi pasionat cu privire la interesele industriei de vending în cadrul instituţiilor europene, ca urmare a experienței obținute lucrând pentru un operator de aparate de vending cu cafea din Marea Britanie.

Înainte de a prelua noul său post, David a lucrat într-o administraţie locală din Marea Britanie şi ca asistent al unui membru al Parlamentului European din Bruxelles. El a lucrat pe larg cu legislaţia şi EVA este încrezătoare că experienţa şi cunoştinţele lui profesionale, combinate cu limba sa natală, engleza, vor asista şi vor completa echipa EVA.

Laura Zerbini este noul Office Assistant al EVA

Laura Zerbini a absolvit în iunie anul acesta, ca Asistent de Management, şi este deja familiarizată cu lumea europeană printr-un stagiu efectuat în cadrul Consiliului European. Ea este de origine belgiană şi vorbește fluent limba franceză, engleză, olandeză şi italiană. Laura este, de asemenea, foarte motivată să servească industria de vending, şi va sprijini echipa în mai multe domenii, inclusiv la actualizarea site-ului, întreţinerea bazei de date, şi suportul administrativ şi al evenimentelor.

EVA este foarte încântată să întâmpine acești noi membrii în echipa sa.