Erwin Wetzel, în prezent Director General Adjunct, va fi noul Director General al EVA din ianuarie 2014

La Adunarea Generală Anuală (AGA) EVA care a avut loc joi, 28 noiembrie, Erwin Wetzel a fost prezentat ca noul Director General al EVA. Acesta își va prelua noul post la 1 ianuarie 2014 şi o va înlocui pe Catherine Piana, care a administrat Asociația încă din 1997.

De la AGM, odată cu adoptarea unei noi și mai cuprinzătoare strategii EVA, Erwin Wetzel va fi responsabil pentru reprezentarea intereselor industriei vending, dar şi a segmentului de Servicii de Cafea pentru Birouri (Office Coffee Service) şi a companilor de tehnologie a apei. Acesta este extrem de motivat şi entuziast să își aducă serviciile ca Director General şi crede că cel mai bun mod de a face asta este prin a înţelege pe deplin problemele relevante ale pieţelor naţionale individuale. Erwin Wetzel a declarat deja că dorește să amplifice contactul cu membrii EVA şi să promoveze în continuare cooperarea între asociaţiile naţionale.

Erwin Wetzel, a ocupat postul de Director Adjunct începând din septembrie 2012, a studiat Ştiinţele Politice la Universitatea din Innsbruck, Austria şi la prestigiosul Colegiu al Europei din Bruges, Belgia. Acesta are o experienţă de lucru în Parlamentul European, precum şi ca Șef al Biroului Asociaţiei Municipalităţilor Austriece din Bruxelles. Fiind vorbitor nativ de franceza și germană, acesta vorbeşte fluent și limbile engleză şi spaniolă.

Erwin Wetzel preia postul de la Catherine Piana, care în ultimii 16 ani, în calitate de director al EVA a reuşit cu succes să cuprindă întreaga industrie de vending sub o umbrelă comună şi a dezvoltat EVA într-o organizaţie comercială de lobby pentru instituţiile europene, respectată la scară largă. Catherine va funcţiona acum ca și consultant pentru EVA, în principal în dezvoltarea raportului anual de piaţă şi coordonarea grupului EVA pentru monede și bancnote, EVA Coin and Banknote Group.

Catherine Piana şi Arnaud van Amerongen, care a demisionat după 6 ani de serviciu în postul de Președinte al EVA, au fost onorați la AGM EVA de noul preşedinte, Jan-Marck Vrijlandt, care le-a mulţumit cu respect pentru serviciul lor de lungă durată şi de succes în rolurile respective şi le-a înmânat un cadou în semn de apreciere a importantelor lor realizări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*