Aimia Foods aduce inovații odată cu lansarea noii unități de cafea ‘Pour Moi Café Express’

Experţii în alimente şi băuturi ai companiei Aimia Foods au lansat un concept nou de vending menit să ridice ștacheta în acest sector.

De curând, Aimia Foods le-a prezentat operatorilor următoarea generaţie de unități de auto-servire cu cafea, Pour Moi Café Express. Pour Moi Café Express este cea mai completă – și totuși la preţuri accesibile – unitate de cafea aflată astăzi pe piaţă şi se bazează pe succesul primei generaţii de aparate, Pour Moi. Găzduind o multitudine de caracteristici şi adaptări inovatoare care nu au mai fost văzute la alte unități de cafea de pe piaţă, sistemul, aparatul, unitatea şi sistemele de plată sunt integrate toate perfect pentru a oferi o soluţie, care este de neegalat din punct de vedere al calității de proiectare.

Pentru Aimia, a avut o importanță crucială să se asigure că sistemul este conceput ca fiind orientat către nevoile operatorului. Cu un ciclu de operare de 48 de ore, realizat prin includerea de recipiente de ingrediente cu capacitate triplă şi a unui sistem de colectare a deşeurilor de volum mare, precum şi a unui revoluţionar model de mecanism de acces al monedelor, Aimia aduce în sistem fiabilitate totală, precum şi renumitul său stil de magazine de cafea.

Dezvoltat în cadrul unui acord încheiat între trei părți, partenerii fiind Regency Design, Coffetek şi Nayax UK, Pour Moi Café Express acoperă un spațiu mai mic decât unităţile standard Regency, o mutare pe care departamentul de marketing al lui Aimia o descrie ca fiind esenţială. S-a redus amprenta la sol şi înălţimea, obținând astfel acces în mai multe spații, dar în acelaşi timp, asigurându-se că branding-ul şi prezentarea sunt fenomenal de puternice, prin folosirea sortimentelor şi titlurilor de cafea populare, care să sprijine dezvoltarea consumului maxim.

Pour Moi Café integrează ecranul tactil ușor de folosit de la Regency, care este similar unui ecran mass-media, care vine cu videoclipuri standard pre-încărcate, orientate către utilizatorul final. Acest lucru oferă platforma perfectă pentru oportunităţi de publicitate în timp ce sunt pregătite ceaşca, băutura și capacul, iar compartimentele auxiliare se deschid dezvăluind paharul ca o cupă, cu pereți dubli și 300 ml de cafea.

Prin parteneriatul cu Nayax UK, Aimia Foods, a inclus o suită de opţiuni de plată, inclusiv tradiţionala plată prin card, precum şi plata contactless, o metodă care a dovedit că obţine cu 40% mai multe vânzări. În plus, managementul de raportare disponibil prin NAYAX UK îi asigură pe operatori că pot viziona cererea şi astfel pot lua decizii mai bune privind vizitarea și umplerea unităților.

Ca punct de diferenţă, Aimia Foods oferă două opţiuni de cumpărare pentru acești vendori, proprietarii de afaceri având posibilitatea de a achiziționa unitatea de cafea pe loc sau pot opta pentru un împrumut pe fluxul de numerar, pentru a amortiza costul de cumpărare. Oferind o alternativă de împrumut cu numerar, Aimia Foods crede că ar putea ajuta anumite afaceri să câștige contracte mari mai mari și mai repede, dar şi să își menţină liniile de credit existente.

Aimia a apelat la experienţa sa cu tradiţionalele aparate Pour Moi, cu peste 100 de ore de proiectare a băuturilor, pentru a se asigura că sistemul este astfel configurat încât să ofere cele mai bune băuturi de acest tip, direct “out of the box”, precum şi pentru cea de-a doua cea mai preferată băutură prin aceste părți, ceaiul fiind în meniu.

Beneficiind de produsele şi ingredientele de calitate Aimia, băuturile Pour Moi Café Express sunt convenabile şi autentice, inclusiv boabele de cafea şi ciocolata Fairtrade. Conceptul oferă boabe-la-ceaşcă Fairtrade proaspete, ciocolată caldă şi ceai cu o unitate în format contemporan, servit în frumoasele pahare cu capac stil cupă, de 300 ml. Suita completă de băuturi oferite în meniul de băuturi al aparatului include Cappuccino, Latte, Mocha şi Americano. Toate băuturile sunt realizate cu Milfresh, mai exact lapte praf degresat “slab” furnizat de Aimia Foods.

Pour Moi Café Express este special conceput pentru medii precum universităţi, colegii, spitale, zone de vânzare cu amănuntul şi de agrement, unde aşteptările sunt mari, iar aparatele de vending tradiţionale pur şi simplu nu reușesc să satisfacă nevoile clienților.

Ceea ce separă Pour Moi Café Express de alte unităţi de cafea este statutul Fairtrade al băuturilor şi ceaiul proaspăt preparat. Unitatea a redus timpul necesar întreţinerii şi întreruperile în funcționare datorită intervalelor mai lungi dintre aprovizionări; în mod normal aparatul va avea nevoie de reumplere o dată la 48 de ore. Mai mult, unitatea dispune de un ecran programabil care poate cuprinde anunţuri din zonă, reclame dar și alte informații de interes public.

Un sistem de management încorporat se asigură că vânzările de băuturi şi starea unității sunt raportate în timp real, prin intermediul unei interfeţe web, ceea ce este util în înţelegerea tiparelor de consum şi pentru supravegherea de la distanţă a aparatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*