Rezultate mai mult decât bune pentru Venditalia 2014. Interes crescut din partea expozanților internaţionali. Este confirmat faptul că expoziția internațională de vending, Venditalia, 2014, care va avea loc la Fiera...

Venditalia 2014: prezenţa numeroasă cu două luni înainte de deschidere, promite succes

Rezultate mai mult decât bune pentru Venditalia 2014. Interes crescut din partea expozanților internaţionali.

Este confirmat faptul că expoziția internațională de vending, Venditalia, 2014, care va avea loc la Fiera Milanocity între 7 -10 mai, este un punct de referinţă global al industriei de vending. La două luni înainte de deschidere, peste 90% din spaţiul expoziţional este deja ocupat şi se aşteaptă ca acesta să fie epuizat înainte de începerea evenimentului. Reputația evenimentului Venditalia, de cea mai importantă expoziţie internaţională din industria de vending, este dovedită de creşterea de expozanți străini, o creştere care este de asemenea observată și din punct de vedere al numărului de expozanți noi prezenți la ediţia următoare.

“În ciuda crizei, care acaparează întreaga economie, inclusiv industria de vending, companiile de vending nu și-au pierdut puterea şi curajul de a lupta.” spune Lucio Pinetti, preşedinte al companiilor Confida şi Venditalia Servizi “Ne aşteptăm la o participare mare de expozanţi şi vizitatori, şi suntem siguri de calitatea şi varietatea propunerilor îi vor surprinde pe vizitatori.”

Venditalia este mai mult decât un târg, este locul de întâlnire al comunităţii de vending şi o oportunitate pentru industria italiană de a demonstra unul din punctele sale de excelenţă: firmele noastre sunt lidere în calitate şi inovaţie, recunoscute la nivel internaţional, și care întotdeauna ne proiectează în viitor. Viitorului îi va fi dedicat un traseu în interiorul evenimentului, unde expozanţii vor prezenta viziunea lor asupra evoluţiei sectorului: nu cea mai bună gamă de produse, ci propunerile cele mai inovatoare şi cele mai diferite față de aparatele de vending tradiţionale.