Aparatul de vending dintr-un spital din Maryland distribuie echipament de alăptare

Aparatul de vending dintr-un spital din Maryland distribuie echipament de alăptare

Spitalul Johns Hopkins Hospital din Baltimore a instalat un aparat de vending care distribuie numai echipament pentru alăptare, conform lui Baltimore Sun. Aparatul vinde accesorii pentru pompă, sticle de depozitare, suport pentru sâni şi cremă pentru mameloane. Proiectat de un angajat al spitalului şi de un producător, aparatul pare a fi primul de acest gen.

Orice mamă care alăptează şi merge la lucru  a păţit asta cel puţin o dată: eşti într-o pauză, gata să pompezi, atunci când descoperi că ai uitat o piesă esenţială din echipament. Poate e o supapă, o bucată de tubulatură sau un sac de depozitare. Stai şi te întrebi dacă poţi stoca lapte într-o sticlă de apă sau dacă poţi folosi untul pe post de cremă pentru mameloane, deoarece nu ai timp să dai o fugă până acasă. Ce este de făcut?

Lucrătorii de la spitalul Johns Hopkins pot achiziţiona acum echipamente de alăptare de la un aparat de vending – considerat a fi primul de acest gen. Aparatul, care a fost instalat de curând, are pe stoc printre alte produse dedicate mamelor care alăptează, accesorii pentru pompă, sticle de depozitare, suport pentru sâni şi cremă pentru mameloane. Ca bonus, echipamentul este vândut la reducere pentru că este un beneficiu pentru angajaţi. Pentru a achiziţiona articole de aici clienţii pot folosi un card de credit sau de debit.

Vending Inside