China VMF 2015—Expoziția Internațională de Aparate de Vending & Facilități de Autoservire China 2015 va avea loc în Guangzhou Pazhou, complexul de expoziţii pentru import şi export din China între...

Bine aţi venit la China VMF 2015

China VMF 2015—Expoziția Internațională de Aparate de Vending & Facilități de Autoservire China 2015 va avea loc în Guangzhou Pazhou, complexul de expoziţii pentru import şi export din China între 9-11 Mai 2015.

De la înfiinţarea sa în 2004, China Guangzhou International Leisure & Recreation Expo a atras în ultimii zece ani un număr mare de companii de aparate de vending şi facilităţi de auto-servire naţionale şi din străinătate. Enumerăm câteva dintre acestea: Ubox, Dalian Fuji Bingshan Vending Machine Co., Ltd., AUCMA, Fujitsu, JCM, NECTA, Happyline, ICT, Fuzhou Winstar Century Electronic Technology Co., Ltd., YK Components, RCH, etc.

Având în vedere piaţa înfloritoare şi în plină expansiune, Comitetului de Organizare a pregătit o ediţie specială a Expoziției Internaționale de Aparate de Vending & Facilități de Autoservire China 2015. Scopul acestei ediţii este de a satisface mai bine cerinţele pieţei şi de a promova progresul industrial.

Acoperind o suprafaţă de 6.000 de metri pătrați, se aşteaptă ca la evenimentul China VMF 2015 să se instaleze 300 de standuri şi să atragă peste 150 de expozanţi. Organizatorii se angajează să construiască o platformă globală de expoziţii, cooperare, tranzacţii şi dezvoltare într-un singur eveniment.

Expoziţia cuprinde o gamă largă de inovaţii tehnice care sunt dintre cele mai recente, inclusiv aparate de vending şi echipament de autoservire, sisteme de plată & tehnologii pentru aparate de vending, aparate de cafea pentru birouri şi ingrediente, băuturi, produse alimentare mici şi mărfuri, alte echipamente de întreţinere, curăţenie, publicitate, decor, etc.

Vă invităm călduros să participaţi cu produsele dumneavoastră la această expoziţie şi să împărtăşiţi împreună cu noi această mare oportunitate de afaceri în luna Mai 2015.

Comitetul de Organizare China VMF 2015

Persoana: Dra. Eve Cheng

Telefon: +86 20 29188156                        Fax: +86 20 82579220

E-mail: grand.ev@grahw.com Site: http://www.chinavmf.com