Coca-Cola Co. a introdus câteva modele de aparate noi cu blat ale dozatorului lor tip fântână de ultimă generație Freestyle, aparat care este destinat sălilor de pauză pentru angajații din...

Coca-Cola testează prietenoasele fântâni Freestyle în sălile de pauză

Coca-Cola Co. a introdus câteva modele de aparate noi cu blat ale dozatorului lor tip fântână de ultimă generație Freestyle, aparat care este destinat sălilor de pauză pentru angajații din clădirile de birouri. Cel mai mic aparat cu blat oferă peste 35 de sortimente de băuturi și este proiectat pentru locuri precum săli de pauză sau cafenele. Alte două modele destinate locațiilor cu volum mediu sunt în curs de proiectare, acestea putând distribui până la 80 de sortimente diferite de băuturi. Aceeași interfață cu ecran tactil folosită la aparatul Freestyle este folosită și la noile dozatoare. Toate acestea vor fi testate până la sfârșitul anului, spune Coca-Cola.

Aparatul original Freestyle de la Coca-Cola, care a debutat în 2009, oferă peste 100 de sortimente de băuturi. Acesta distribuie băuturi unice prin amestecarea ingredientelor concentrate specifice cu apă și îndulcitor, în momentul distribuirii băuturii. Peste 20.000 de aparate operează în prezent în 48 de state.

Aplicația de mobil Coca-Cola Freestyle îi ajută pe utilizatori să găsească cel mai apropiat dozator, să obțină oferte speciale, să rezerve băuturi preferate și să își creeze și împărtășească propriile mixuri, să intre online și să câștige competiții. Extinderea gamei Freestyle de la Coca Cola a fost anunțată la câteva zile după ce PepsiCo a lansat propria sa fântână futuristică, Pepsi Spire, care vine în câteva modele.