Veşti bune! Oti Global din Israel își va expune soluţiile de plată: cititoare și mici aparate de vending la China VMF 2015, care va avea loc în Guangzhou Pazhou •...

Oti Global va Expune la China VMF 2015

Veşti bune! Oti Global din Israel își va expune soluţiile de plată: cititoare și mici aparate de vending la China VMF 2015, care va avea loc în Guangzhou Pazhou • China Import & Export Fair Complex, între 9 și 11 mai 2015. Vă invităm să mergeți  şi să vizitați standul lor!

Oti este un pionier şi dezvoltator de soluţii de ultimă oră de plată fără numerar, inclusiv de produse şi soluţii asociate domeniului Near Field Communication (NFC). De peste două decenii, Oti le oferă întreprinderilor din toată lumea tehnologii inovatoare şi soluţii care creează noi modele de afaceri, cresc veniturile, simplifică procesele, şi aduc valoare considerabilă utilizatorilor finali. De asemenea, compania și-a construit o reputație internațională pentru fiabilitate şi inovație – implementarea a sute de soluții pentru banking, pentru operatorii de reţele mobile, vending, pentru tranzitul în masă, petrol şi pentru parcări. Vă așteptăm să vizitați standul Oti sau să cereți consultații detaliate și informaţii cu un clic pe http://www.otiglobal.com/.

Fiind cea mai bună platformă pentru companii interne şi internaționale care sunt în căutare de oportunităţi de afaceri şi dezvoltarea în China de Sud, VMF spune bine ați venit tuturor celor din industrie care doresc să participe la adunarea anuală. Multe întreprinderi de renume, arată de asemenea un mare interes pentru a participa la show-ul lor. Dintre acestea amintim TKB Co, Ltd., compania de aparate de vending Guangzhou Fuhong, Qingdao Aucma Vending Machine Co., Ltd, Jin Tay Industries Co., Ltd, Guangzhou Boat-wing Animecomiction Technology Co., Ltd, şi aşa mai departe. Invităm călduros toate firmele doritoare să ia parte la această expoziţie.

Pentru mai multe informații dați click pe: http://www.chinavmf.com

Sau contactați-o pe Ms. Eve Cheng, Tel: +86 20 29188156,

E-mail: grand.ev@grahw.com; eve_ch@yeah.net