Editorial Calitatea e importantă în orice domeniu și noi ne-am propus de la bun început să ajutăm cu cât putem la instalarea calității în vendingul din țara noastră. Prin comunicări,...

VREM CALITATE!

Editorial

Calitatea e importantă în orice domeniu și noi ne-am propus de la bun început să ajutăm cu cât putem la instalarea calității în vendingul din țara noastră. Prin comunicări, întâlniri, discuții sau diverse materiale prezentate în revistă ne-am manifestat această dorință ori de câte ori am avut șansa. Vrem calitate și pentru asta milităm. Însă nu uitați că această calitate se face prin oameni. Ai oameni de calitate, ai și vending de calitate…

Apropo de calitate, în materialul de Cover Story din acest număr, compania Rolim Sat Vending, unic importator și distribuitor al firmei germane Satro pentru România, ne reiterează angajamentul său pentru calitate în tot ceea ce înseamnă produse de refil pentru automatele de vending, de la ciocolată caldă, creamer, ceai instant, topping granulat, cafea solubilă sau cappuccino.

Tot despre calitate în vending veți descoperi că vorbim și în articolul nostru de recomandare a lui Gourmet Coffe – Dolce Nera. Veți afla în acest articol cum domnul Sherif Abdala lucrează pentru a oferii clienților săi calitatea dorită. Dragostea acestui om pentru cafea nu are limite.

Mai sunt aproximativ trei luni până la ediția cu numărul patru a expoziției de profil, Vending Expo, iar pregătirile pentru organizatorul Expo 24 România au intrat în linie dreaptă.

Ediția din acest an, ce se va desfășura în perioada 12 – 14 Mai se preconizează a fi o ediție peste cele anterioare, această concluzie fiind generată în primul rând de interesul manifestat de companiile din domeniu. Aflați mai multe despre acest subiect dacă citiți articolul dedicat expoziției din acest an semnat de domnul Anton Vlad, Director General Expo 24 România.

Revenim cu un nou subiect în cadrul rubricii – Beneficiile Vendingului – și vă aducem la cunoștință informații despre Kioskul Enel, care este o platformă digitală pentru clienți nondigitali. Pentru a afla mai multe am stat de vorbă cu domnul Aurelian Sideri, director de marketing la Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Suntem îngropați în plastic până la gât. Da, e comod, e ușor, e facil de fabricat, ce să mai – e o invenție dată naibii. Dar avem o întrebare: ne afectează sănătatea? Mai multe industrii ale economiei mondiale folosesc plasticul, printre care industria alimentară, dar şi industria de vending, și îl utilizează drept principal mod de a proteja alimentele și de a ni le oferii către consum. Însă care este efectul folosirii plasticului în alimentație, dar și în vending, asupra sănătății noastre? Citiți această analiză pentru a afla mai multe despre acest subiect.

Există o legătură strânsă între turism și vending. Veți afla că prin alte părți ale lumii există o mulțime de aparate de vending sau kioskuri care ușurează viața turiștilor într-o țară străină. Iată de ce putem spune despre vending că ajută turismul mondial.

V-am pregătit și alte subiecte interesante și vă invităm să le citiți.