Lucruri bune

Lucruri bune

Editorial

După 4 ani și ceva de existență, Vending Inside a ajuns la un prim prag al maturității sale editoriale și de structură, găzduind numeroase articole de analiză, interviuri sau prezentări, recomandări de companii, produse sau servicii și experiențe internaționale de vending relevante pentru piața din România.

Această ediție, prin conținutul oferit cititorilor săi, chiar subliniază lucrurile bune pe care le-am făcut și le dă substanță. Așadar, avem o diversitate de expuneri, de la diverse companii, în paginile actualului număr. Nestle, Barry Callebaut, Enco Vending, Dair, Mazio Caffe, Norad sau NTS Pay au venit cu conținut interesant în paginile noastre și vă invităm să-l savurați.

În plus, partenerul nostru – European Vending Association a dorit să comunice pieței de vending din România progresele pe care le-a făcut prin dezvoltarea „Proiectului de Extindere” care are drept scop oferirea unor aparate de vending mai ecologice și mai eficiente industriei de vending europene. Lucruri ce vor fi prezentate pe larg la expoziția de vending Venditalia din 3-6 mai 2015.

Apropo de expoziții, să nu uităm de ediția a 4-a a lui Vending Expo de la București din 12-14 mai, vă așteptăm la standul 111 dacă doriți să purtați un dialog cu noi.

Pentru a continua să facem lucruri bune, va trebui să mergem pe drumul nostru și să vă oferim părerile noastre despre industria noastră de vending, indiferent dacă pe unii îi deranjează sau nu. Ne asumăm riscurile ca unii dintre dumneavoastră să nu ne fiți clienți, dar să ne susținem punctul nostru de vedere și viziunea noastră asupra vendingului din România. Chiar dacă încercați să ne intimidați, să ne influențați sau să ne băgați de-a dreptul pumnul în gură (figurativ vorbind), să știți că nu veți reuși să ne opriți. Vom face totul pentru ca vendingul din România să fie unul modern și cinstit.

Vending Inside