Cei de la vendingmarketwatch.com ne informează că On Track Innovations Ltd. (OTI), unul din furnizorii globali de Near Field Communication (NFC) și soluții de plată cashless, a integrat tehnologia sa NFC cu Android Pay™ pentru a sprijini plata cumpărăturilor prin mobil și programele de loialitate ale consumatorilor.

Dezvăluit de curând la un eveniment Google I/O, Android Pay™ folosește funcționalitatea NFC deja disponibilă pe majoritatea telefoanelor cu soft Android. Linia OTI de cititoare Saturn permite integrarea utilizatorilor Android să efectueze plăți și să folosească cardurile de loialitate într-o singură tranzacție sigură fără cip. OTI Android Pay ™ activat pentru cititor NFC va recunoaște și va permite folosirea automată a cardurilor de fidelitate încărcate în Android Pay™. În mod similar, utilizatorii Android Pay™ vor beneficia de posibilitatea de a folosi cititoarele OTI în magazine și la diverși comercianți.

Mai mult de 300,000 de cititoare NFC OTI existente în America de Nord beneficiază de Android Pay atât în punctele de vânzare, cât și în terminalele automate de plată nesupravegheate de pe aparatele de vending.

Potrivit firmei de cercetare, Berg Insight, până în 2019 vor exista mai mult de 75 de milioane de echipamente nesupravegheate, aparate de auto-servire și locații POS, care vor fi capabile să utilizeze cititoare NFC la nivel global. OTI este bine poziționată cu una dintre cele mai complete linii de cititoare NFC de pe piață care să sprijine ciclul de îmbunătățire a industriei și adoptarea tehnologiei NFC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*