Vendinginternational-online.com ne comunică faptul că la Expoziția Mondială de la Milano, Coca-Cola a prezentat noua sticlă realizată exclusiv din plante – PlantBottle – care împinge limitele privind inovarea durabilă prin...

Prima sticlă PET făcută în întregime din plante

Vendinginternational-online.com ne comunică faptul că la Expoziția Mondială de la Milano, Coca-Cola a prezentat noua sticlă realizată exclusiv din plante – PlantBottle – care împinge limitele privind inovarea durabilă prin utilizarea tehnologiei inovatoare pentru a crea o sticlă de plastic complet reciclabilă realizată din materiale vegetale regenerabile.

Ambalajul PlantBottle de la Coca-Cola reprezintă viziunea acestei companii privind dezvoltarea unei alternative, bazată pe plante, mai responsabilă, la ambalajele tradiționale realizate din combustibili fosili și alte materiale ne-regenerabile. Utilizând tehnologia patentată de convertire a zaharurilor naturale găsite în plante în ingrediente pentru a face sticle PET din plastic, ambalajele arată, funcționează și se reciclează ca tradiționalele PET-uri dar lasă o amprentă mai ușoară asupra planetei și asupra resurselor sale limitate.

Ambalajul PlantBottle menține calitatea înaltă pe care se așteaptă consumatorii să o găsească dar cu un adaos de beneficii, de a fi realizate din materiale regenerabile. Acesta poate fi folosit pentru o varietate de dimensiuni de ambalaje și pentru apă, ape minerale, sucuri și băuturi din ceai.