Acum aparatele japoneze de vending pot să facă și selfie-uri

Acum aparatele japoneze de vending pot să facă și selfie-uri

Japantrends.com ne informează că firma Kirin va lansa un “automat de selfie”. Echipat cu un ecran LCD mare și aparat de fotografiat, ideea fiind aceea de a vă face un selfie gratuit în fundaluri diferite, aparatul se conectează apoi la internet astfel încât să puteți împărtăși selfie-ul cu prietenii.

Selfie-urile, cuoscute sub denumirea de jidori în japoneză, sunt populare la nivel local, nu în ultimul rând pentru că sunt similare cu activitatea deja foarte răspândită de purikura (literal, “clubul de imprimare”), și anume, cabine foto care vă permit să faceți selfie-uri inventive împreună cu prietenii și apoi să decorați și să personalizați imaginile.

De fapt, acest “automat de selfie” este în spirit mai mult decât un “automat de purikura”, din moment ce nu țineți vendomatul în mâinile voastre!

Desigur, există o mulțime de implicații și potențial de utilizare aici, de la fundaluri cu branduri la conținutul digital localizat chiar acolo, în imaginile cu tine. Ai putea face un selfie cu o mascotă locală, sau un erou istoric, de exemplu, deoarece aparatele de vending sunt aproape întotdeauna plasate în locații turistice importante. Și atunci când nu este folosit pentru selfie-uri, ecranul poate de asemenea să afișeze anunțuri, informații locale, alerte de urgență, și așa mai departe.

Luna asta fi atent la aparatele de vending din Japonia. Sunt un lucru drăguț pentru turisti, ele vor avea, de asemenea, opțiuni de interfață în limba engleză, chineză și coreană.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*