Ca producător mondial de sisteme de plată cu numerar și fără numerar, componente și accesorii, SUZOHAPP are o gamă largă de soluții de oferit industriei de vending. Produsele cheie comercializate...

SUZOHAPP: TEHNOLOGIE AVANSATĂ, POSIBILITĂȚI NELIMITATE

Ca producător mondial de sisteme de plată cu numerar și fără numerar, componente și accesorii, SUZOHAPP are o gamă largă de soluții de oferit industriei de vending.

Produsele cheie comercializate sunt reciclatorul de monede Currenza C2 și gama fără numerar WorldKey, datorită acestor produse SUZOHAPP a câștigat anul trecut prestigiosul concurs “The Vendies”, la categoria “Cele mai bune sisteme de plată“.

Currenza C2 este Reciclatorul de monede de înaltă calitate cu 6 tuburi, sistem PRP (Protecție Plată Redundanță) și 3 motoare separate pentru a reduce timpii morți și pentru garantarea securității în orice aplicație, contribuind astfel la creșterea rentabilității automatului. Currenza C2 oferă 6 tuburi, fără restricții privind combinarea la plată, în timp ce manipulatorii standard de monede încă mai au doar 5 tuburi de plată. Acesta oferă, de asemenea, configurare de plată optimă potrivită tuturor tarifelor la diverse produse și nevoilor impuse de monede. Sistemul de plată cu 3 motoare independente (un motor controlează fiecare pereche de tuburi) oferă un plus de securitate la plată, care este imposibil de obținut atunci când se utilizează schimbătoare de monede cu un mecanism unic de plată. Prin eliminarea evenimentelor de schimbare exacte, Currenza C2 nu numai că mărește cifra de afaceri a aparatului dar, de asemenea, reduce costurile de întreținere prin minimizarea reumplerii, manipularea de numerar și apelurile către service. Acestea sunt cele mai importante beneficii ale acestui produs, care înseamnă mai mulți clienți satisfăcuți pe piață.

SUZO HAPP crede cu tărie în inovare, de aceea echipa de Cercetare & Dezvoltare tocmai a dezvoltat o nouă versiune cu Bluetooth a sistemului Currenza C2. Datorită acestei facilități, operatorii pot descărca date de audit direct pe un smartphone / tabletă (în loc de a folosi un port tradițional IrDA).

Revenind la soluțiile fără numerar de la SUZOHAPP, WorldKey este cea mai completă gamă fără numerar de tip buclă închisă din piață datorită celor 5 modele diferite care satisfac nevoile specifice ale operatorilor și celor 3 capete de citire capabile să accepte chei, carduri, tag-uri și stickere, într-un mod sigur și ușor. Toate sistemele WorldKey sunt versatile, durabile și de încredere și garantează cele mai înalte standarde de siguranță din categorie, dar și un management de contabilitate avansat. Ele pot comunica cu orice sistem de plată existent și permit dezvoltarea volumului de vânzări datorită posibilității de a monitoriza consumul și a profilului clienților. Clienții pot conta acum pe noile accesorii WorldKey, cum ar fi unitatea WorldKey WiFi și imprimanta WorldKey. Clienții îl apreciază, de asemenea, și pe HAPPY, noul media de plată, care este compatibil cu toate gamele WorldKey de cititoare fără numerar și carduri existente, chei și tag-uri.

Din cauza dimensiunilor sale reduse, în special grosimea, HAPPY este mult mai ușor de folosit pentru utilizatorii finali. Proiectat pentru a funcționa ca bine-cunoscutele chei de plastic, acesta poate fi personalizat în funcție de nevoile operatorului de vending, incluzând codul de identificare a imprimantei sau poate fi utilizat cu designul standard de branding HAPPY. HAPPY combină atât avantajele cardurilor standard, cât și a cardurilor de plastic.

“Puterea gamelor de produse SUZOHAPP în profunzime, dar și a capacităților globale de producție și a celor de Cercetare & Dezvoltare, va duce la apariția pe piața de vending a tot mai multor soluții”, a comentat Carles Aleixandre, VicePreședinte Executiv & Manager  General la SUZO HAPP pentru piața de Vending la nivel global. “Astfel de soluții includ validatoare de monede electronice RM5 și o serie de componente și accesorii“, a continuat acesta. SUZOHAPP este specialistul în managementul numerarului. RM5 Evolution este validatorul de monede sinonim cu calitatea înaltă și fiabilitatea. Milioane de unități au fost vândute, deoarece acesta combină o selectivitate extraordinară cu o versatilitate de programare extremă, pentru o utilizare mai sigură în aplicațiile de zi cu zi. RM5 HD este validatorul de monede certificat 100% ECB, asigurând un nivel ridicat de recunoaștere și alegere a monedelor valabile și contrafăcute. Gama largă de cititoare de bancnote disponibile include NV9 USB + și X7P, perechea perfectă pentru lumea vendingului.

“Catalogul nostru include, de asemenea, mai multe schimbătoare COMESTERO pentru a satisface orice cerință”, a adăugat Carles Aleixandre “Fiecare model garantează performanța de securitate excelentă și cea mai mare viteză de distribuire existentă pe piață. Acum, după achiziționarea lui SCAN COIN în martie 2015 SUZOHAPP poate oferi, de asemenea, o serie de contoare și sortatoare de monede și bancnote”. SCAN COIN este un nume popular în procesarea de monede și bancnote, numărarea și sortarea din zona bancară, retail și în transportul public. Cererile din partea clienților cu privire la produsele SCAN COIN sunt foarte mari și SCAN COIN are, în mod corespunzător, o reputație excelentă pentru calitatea și serviciile oferite. “De aceea suntem pregătiți să introducem pe piață soluții noi pentru monede și pentru validarea și numărarea de bancnote, cum ar fi DTC – sortatorul de monede suprem, contoarele de monede CS 303 și 313, modelele CS 350 și 360, dar și CS 8100 contor de valori și valute multiple ” a încheiat Carles Aleixandre.

Despre SUZOHAPP

SUZOHAPP oferă soluții de înaltă tehnologie pentru componente hardware interactive cu autoservire pentru piețele mondiale de amuzament, jocuri de noroc, industrială, de transport și pentru piețele de vending deservind atât operatori de echipamente, cât și producătorii de echipamente originale. Soluțiile SUZOHAPP includ dispozitive și sisteme de control, echipamente de manipulare valută, soluții de afișare, produse de mediu, componente de operare a aparatelor și sisteme de plată. Având aproximativ 1100 de angajați în 19 de țări, care deservesc peste 25.000 de clienți din întreaga lume, SUZOHAPP are facilități de producție, inginerie, distribuție și service în 19 țări din toată lumea. Mai multe informații sunt disponibile pe www.suzohapp.com.

SUZOHAPP este deținută de către afiliați ai Acon Investments, L.L.C., o companie de investiții cu capital privat cu sediul în Washington D.C., care a administrat peste 3.5 miliarde de dolari de capital. Pentru mai multe informații, accesați www.aconinvestments.com.