TÂRGUL INTERNAȚIONAL DE JOCURI & DISTRACȚII AL CHINEI 2016 NU TREBUIE RATAT!

TÂRGUL INTERNAȚIONAL DE JOCURI & DISTRACȚII AL CHINEI 2016  NU TREBUIE RATAT!

Investiții dincolo de ocean pentru piața de distracții a Chinei

În ultimii 5 ani, veniturile pieței parcurilor tematice din China au crescut cu 11% în fiecare an. Se spune că la sfârșitul anului 2015 PIB-ul Chinei pe cap de locuitor a depășit 7.000 de dolari, ceea ce va stimula foarte mult cererea pe piață și va propulsa industria parcurilor tematice să prospere în viitor. Specialiștii estimează că până la sfârșitul lui 2020 veniturile în acest domeniu vor ajunge la 3.3-4.8 miliarde de dolari. De teama de a nu pierde această oportunitate de afaceri fără precedent, mulți investitori de peste hotare au căutat parteneri chinezi pentru a investi în noi parcuri tematice. De exemplu, 3.3 miliarde de dolari au fost investiți în construirea unui noi parc tematic din Beijing printr-o asociere în participațiune între Universal Picture și Beijing Tourism Group; Village Roadshow Picture și CITIC Group colaborează pentru a strânge 500 milioane de dolari pentru a costrui un parc tematic în Chengdu. Conform statisticilor, până acum, doar 30% din parcurile tematice ale Chinei sunt asociații în participațiune chino-străine, dar se crede că parcurile de distracții comune chino-străine vor fi activități populare în viitor. Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de afaceri și a unui partener de investiții, G&A este platforma de tranzacționare de care aveți nevoie.

Să cunoaștem G&A!

Fiind una dintre expozițiile cele mai renumite de jocuri și distracții din China, G&A are ca scop construirea cooperării internaționale, oficiale și eficiente a platformei de comunicare pentru cei cunoscători. Ținut pentru prima dată în 2008, G&A a reușit să devină creator de trenduri și cel mai elitist târg de tranzacționare cu contracte ce valorează milioane de yuani semnate pe loc. Mai mult decât atât, în următorii 7 ani, numărul de expozanți a crescut de la 135 la mai mult de 300, ceea ce face ca G&A să fie unul dintre cele mai mari târguri de joc și distracții din China.

În consecință, valoarea acordurilor de cooperare încheiate a crescut, de asemenea, la o cifră amețitoare. În viitor G&A se va concentra pe prezentarea tehnologiei și echipamentelor de jocuri și distracții de ultimă oră, și pe introducerea empatică de noi dezvoltări ale industriei de joc și distracții din China.

Mai multă distracție la G&A 2016

Înainte de a trage cu ochiul la G&A 2016, să facem o recenzie a lui G&A 2015. Prin depășirea recordului pentru mărimea spațiului expoziției (75.000 mp), precum și a numărului de expozanți (350 expozanti), G&A 2015 a fost considerat un mare succes și a depășit așteptările tuturor din toate punctele de vedere. La G&A 2015, ați putut întâlni 8000 de potențiali cumpărători avizați  din  întreg domeniul, cu nevoi foarte variate.

G&A 2015 a fost împărțit în 3 zone principale de expoziție: Pavilionul de Parcuri Tematice & Atracții, Pavilionul de Jocuri și Pavilionul dedicat Echipamentelor de Distracții. Multe companii de renume din China și din străinătate au fost atrase să participe la expoziție, lucru ce a dovedit eficacitatea G&A 2015 ca platformă de tranzacționare, de a conecta piața de joc și distracții din China cu restul lumii.

După participarea la G&A 2015 grupurile de profesioniști și de manageri de achiziție din mai mult de 40 de țări au declarat că așteaptă cu nerăbdare să participe la G&A în 2016. V-ați putea întreba ce „farmece” folosește G&A 2016 pentru a încânta atâția membri din acest domeniu. Răspunsurile vor fi următoarele:

Zona de expoziție amplă

Credeți că 75000 mp este mult? Mărimea lui G&A 2016 va fi năucitoare!

Zone de expoziție mai mari înseamnă mai multe standuri expoziționale, mai mulți expozanți și mai multe produse!

Testarea gratuită a produselor

Nu știți ce să cumpărați? Încercați produsul înainte de a-l comanda!

La G&A 2016 puteți lua decizii mai bune în ceea ce privește achiziționarea produselor.

Sprijin din partea expozanților de renume

Vă întrebați dacă merită să veniți sau nu la G&A 2016? Doar verificați câți expozanți vor reveni anul acesta.

85% din expozanții din acest an sunt clienții noștri obișnuiți, care vin cu cele mai noi produse și așteaptă să vă uimească și mai mult.

Guangdong Grandeur International Exhibition Group

Adresa: Camera 202, Strada Meijing Garden, Nr.318 of Chebei Road,

Guangzhou, Guangdong, China.

Nume: Dna Tina Chang

Mobil: +86 137 29868685

Tel: +86-20-22106418

Fax:+86-20-82579220

E-mail:grand.ti@grahw.com

Website: www.zsgaf.com

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*