Marido Caffe Club operează în prezent o rețea de peste 500 de automate de băuturi calde și reci, atât în București, cât și în zonele limitrofe. Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse: băuturi calde (cafea, cafea cu lapte, cappuccino, etc.), sandwich-uri, gustări sărate și dulci, băuturi răcoritoare, etc. În materialul următor vă invităm să aflați mai multe despre noi.

Marido-espresso

Unul dintre atuurile Marido Caffe Club este cafeaua marca proprie numită cafeaua „Marido-espresso”,  brandul propriu creat exclusiv pentru compania noastră. Este o selecție superioară de cafea boabe din soiuri de Arabica și Robusta, într-o combinație perfectă, care îmbină aroma cu tăria, de unde rezultă un espresso unic italian.

Satro

Pe lângă cafea, cele mai importante produse cu care lucrăm sunt cele solubile, iar brandul cu care lucrăm este Satro, companie cu peste 50 de ani de experiență pe piață, care oferă ingrediente de înaltă calitate pentru vending.

Marca Satro Quality Drinks este dedicată calității, special adaptată la nevoile diferitelor grupuri-țintă. Compania noastră folosește produsele de top din gama Satro, iar acest lucru ne ajută să ne evidențiem în piața de vending.

Operarea de aparate de vending

Așa cum am menționat și la începutul articolului, firma noastră operează în acest moment peste 500 de automate de vending, din care 85% îl reprezintă automatele de băuturi calde, iar 15% reprezintă automatele de snacks&drinks.

Venim imediat!

Ne mândrim foarte tare cu timpul de răspuns al tehnicienilor noștri în cazul în care este anunțată vreo defecțiune a unui automat de-al nostru. Pe toate automatele de vending sunt disponibile datele noastre de contact. În momentul în care primim o sesizare, aceasta este imediat transmisă către tehnicienii aflați pe teren. Faptul că toate autoturismele sunt dotate cu sistem GPS ne ajută să scurtăm timpul de răspuns, detaliile privind defecțiunea produsă fiind transmisă tehnicianului care se află cel mai aproape de zona respectivă. Timpul de răspuns variază între 30 și 120 de minute.

Cum ne diferențiem de alții

Sunt multe aspecte care ne diferențiază de competitorii noștri. Putem enumera câteva aspecte importante: cafeaua boabe „Marido-espresso”, produsele solubile din gama Satro, promptitudinea cu care răspundem solicitărilor, respectul față de orice client și multe altele.

Pe scurt despre piața de vending din România

Pentru o mai bună funcționare a pieței de vending, toți componenții acesteia ar trebui să pună mai mult accent pe calitate, și nu pe cantitate.

Despre planurile de viitor

Un obiectiv al anului 2017 este acela de a scoate pe piață paharul de 8 OZ personalizat, acesta fiind în curs de realizare. Tot pentru acest an ne-am propus să deschidem prima cafenea.

Mesajul nostru pentru jucătorii din industria de vending este acela de a nu susține și promova paharul de 12 OZ.

Mesajul către consumatorii finali este acela de a fi mai exigenți în ceea ce privește calitatea produselor consumate.

În final vă invităm să ne contactați pentru a vă convinge că tot ce am comunicat acum prin intermediul revistei Vending Inside este adevărat și susținut de faptele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*