În perioada 16-18 Mai, organizatorul de târguri și expoziții, Expo 24 România vă invită să participați la cea de-a 5-a ediție a celei mai mari expoziții de vending din România, Vending Expo.

Cea mai importantă noutate a ediției din acest an este că expoziția va beneficia de o suprafață extinsă de expunere, ajungând la 3000 de metrii pătrați, ceea ce reprezintă o creștere cu 30% a spațiului brut de expunere. De asemenea, această creștere vine la pachet cu desfășurarea expoziției într-un nou pavilion în cadrul Romexpo, poziționat mai aproape de intrare și beneficiind de mijloace tehnice superioare.

Față de ediția precedentă se observă în mod cert mai mult interes, întrucât la momentul realizării acestui material, majoritatea spațiilor sunt contractate. De asemenea, înscrierile au început mai devreme față de anii anteriori, acest fapt marcând maturitatea expoziției. În acest moment (sfârșit de februarie, început de martie) este prematur să anticipăm, dar organizatorii nu exclud deschiderea unui spațiu suplimentar de expunere dacă cererea pentru standuri se menține la același nivel.

Majoritatea celor care au participat în trecut sunt prezenți și la ediția 2017, ceea ce înseamnă că firmele au fost mulțumite de expoziție. Acest lucru arată faptul că Vending Expo este o manifestare benefică pentru afacerile desfășurate în industria de vending. Feedback-ul recepționat direct de către organizator, precum și de revista noastră arată că Vending Expo este un eveniment consolidat și aduce satisfacție atât vizitatorilor, cât și expozanților.

Ediția de anul acesta a lui Vending Expo reflectă faptul că piața a crescut în România în ultimii 2 ani de zile, aparatele de vending devenind ceva obișnuit, intrând în viața cotidiană a multor oameni.

Ca și proveniență, ultima ediție a beneficiat de un procent de 86% de expozanți venind din România, iar 14% din afara țării. E posibil ca și în acest an paritatea aceasta de 1 expozant străin  din 5 să se păstreze. E important să discutăm și despre categoriile de expunere prezente anul acesta pentru că ele se vor păstra în principiu aceleași: producători și distribuitori de ingrediente de bază pentru aparatele de vending (cafea, ceai, etc) și consumabile – produse de unică folosință, producători și importatori de automate de vending (băuturi calde, băuturi reci, snacking, etc) și espressoare, producători de componente pentru automate, accesorii şi piese de schimb pentru distribuitoare automate, sisteme de plată și monitorizare, software, sisteme de siguranță, kiosk-uri și altele.

Expo 24 România își propune ca pe viitor, Vending Expo să se extindă la nivel regional și să-și întărească poziția de lider pentru Europa de Est a genului acesta de eveniment pentru domeniul vending. Acest lucru va duce în mod natural la creșterea expoziției, iar primii pași în acest sens au fost făcuți la ediția anterioară, când Vending Expo a atras vizitatori din țările vecine, în special din Bulgaria și Serbia.

În ce privește companiile străine, acestea sunt interesate de piața noastră, cu atât mai mult cu cât România are un potențial de dezvoltare extraordinar. Rămâne să vedem cum stă România la capitolul predictibilitate, întrucât pentru orice investitor, acesta este un capitol extrem de important și sensibil.

Anul acesta Vending Expo va reuși să atragă mai mulți vizitatori ca acum 2 ani. Vor fi cu siguranță mai mulți întrucât sistemul online de înregistrare al vizitatorilor aflat pe site-ul www.vendingexpo.ro este cel mai bun indicator, iar în acest moment înregistrările sunt superioare ca număr ediției anterioare.

În ceea ce privește periodicitatea sa viitoare, organizatorii menționează că expoziția se va desfășura în continuare din 2 în 2 ani, așa cum se întâmplă și cu marile expoziții de vending din țările cu tradiție în vending: Italia, Franța și Germania. Doar dacă expozanții și implicit piața o va cere, expoziția se va desfășura anual.

Vă supunem atenției și câteva detalii organizatorice de care vă rugăm să țineți cont.

Informații pentru vizitatori:

–          Pentru un acces rapid în expoziție al vizitatorilor este recomandată înregistrarea online pe site-ul www.vendingexpo.ro

–          Programul de vizitare pe zile este următorul:

16 mai (marți) / orele 10.00 – 17.00
17 mai (miercuri) / orele 10.00 – 17.00
18 mai (joi) / orele 10.00 – 15.00

– Există 2000 de spații de parcare  amenajate care vă asigură confortul și siguranța autovehiculelor pe toată perioada de desfășurare a expoziției.

Informații pentru expozanți:

Amenajare standuri

14 mai 2017 / 08.00 – 20.00
15 mai 2017 / 08.00 – 20.00
16 mai 2017 / 08.00 – 09.30

Deamenajare standuri

18 mai 2017 / 15.00 – 22.00

IATĂ CE AU SPUS  EXPOZANȚII VENDING EXPO LA FINELE EDIȚIEI DE ACUM 2 ANI

Ignazio Aglieri – Director General Dair Comexim 2000 SRL

“Pentru noi, fără falsă modestie, mai bine nu se putea. Parteneri mulțumiți, clienți vechi încrezători, clienți noi motivați.”

Artem Kalinin – Director General NTS PAY

„Organizarea expoziției și detaliile au fost bine gândite și corelate cu stategia noastră de marketing. În plus, perioada organizării evenimentului a coincis cu perioada campaniei agresive de extindere a rețelei și lansării pe piața din România.”

Adrian Dinu – CEO SAS GRUP

„Mult mai bine decât mă așteptam. Am avut ocazia să discut cu mulți potențiali parteneri și să identific nevoile lor, astfel încât să mă pregătesc să vin în întâmpinarea lor.”

Vending Expo este organizată de Expo 24 România

Înființată în anul 2005, Expo 24 este o companie specializată în principal pe segmentul expozițiilor business-to-business, aceste evenimente informând, inspirând și ținând conectați oamenii ce activează în cadrul sectoarelor economice pe care le reprezintă. Expozițiile organizate creează canale de comunicare atât în România, cât și în întreaga lume, din domenii diverse ca: educația, construcțiile, mediul, gaming-ul, retail-ul și vending-ul, media și comunicațiile.

Expo 24 menține un accent nediluat cu privire la conținutul și calitatea evenimentelor sale, acest lucru permițând schimbul de bune practici, idei și informații, pe parcursul zilelor de desfășurare a expozițiilor organizate.

T: 021 335 6681 M: 0788 00 81 00 E: contact@expo24.ro W: www.expo24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*