Echipa și standul DAIR au fost iarăși un exemplu de urmat la ultima ediție a expoziției de vending de la București ce s-a desfășurat luna trecută la Romexpo. Vă invităm să parcurgeți un material foarte util pentru a afla ce diversitate remarcabilă de produse și servicii oferă această companie clienților săi și de ce este bine să le urmăriți evoluția pentru că în felul acesta puteți ști dacă sunteți sau nu pe drumul cel bun în cadrul afacerii dvs de vending. Un bun exemplu, este unul demn de urmat.

Care sunt noutăţile pe care le-a oferit DAIR la ultima ediţie de Vending Expo?

Ca la fiecare ediţie de Vending Expo, am reuşit să aducem în faţa clienţilor noştri cât mai multe noutăți, prezentând cele mai noi echipamente vending de la N&W Global Vending S.P.A, FAS INTERNATIONAL S.P.A., Rhea Vendors Group S.P.A., Bianchi Industry S.P.A..  Am prezentat şi aparate de vending de nişă, referindu-ne aici la distribuitoarele automate de fresh-uri de portocale de la ZUMMO şi la CITY STARBAR – un distribuitor de băuturi calde şi milkshake-uri de la DUCALE MACHINE DA CAFFE di SANDEI UGO &C S.N.C.. Un alt punct de interes a fost TRITECH de la FAS  – un compactor automat de sticle de plastic, doze de aluminiu şi pahare de unică folosinţă de plastic sau carton – un ajutor binevenit în ceea ce înseamnă reciclarea şi colectarea materialelor reciclabile. Soluţiile de plată cu cardul bancar şi echipamentele de telemetrie, prezentate la standul nostru, au avut o audienţă foarte bună, confirmând astfel previziunile noastre asupra preocupării pieţei pentru mijloace alternative de plată şi auditare în acest sector.

Cum vi s-a părut Vending Expo din acest an? Este o evoluţie faţă de precedentele ediții? Aţi fost mulţumiţi? Care au fost punctele pozitive ale târgului? Dar cele negative?

A fost clar cea mai bună ediţie de Vending Expo Bucureşti. Am fost foarte mulţumiţi de prestaţia organizatorului şi considerăm că, prin modul în care ne-am prezentat noi, dar şi alţi expozanţi, am pus umărul la ridicarea nivelului următoarei ediţii.

Ce i-a interesat pe partenerii şi pe potenţialii dvs. clienţi să afle despre DAIR la această editie de expozitie? Pe ce a fost focusul lor?

Cum ne așteptam, interesul major a fost pentru noile tehnologii folosite de producătorii de echipamente – touch screen-urile pentru alegerea produselor şi pentru afişarea mesajelor promoţionale fiind în top.

Care sunt direcțiile pe care s-a concentrat DAIR la această ediţie de Vending Expo?

Preocuparea noastră a fost şi cu ocazia acestei expoziţii, aceeaşi ca de fiecare zi: consolidarea relaţiilor cu furnizorii, partenerii şi clienţii noştri. Totodată, am folosit acest prilej pentru a arăta gradul de reprezentativitate pe care îl putem garanta şi de a ne asigura actualii, dar şi potențialii noștri clienţi, de preocuparea noastră pentru viitorul acestui business.

Care sunt tendinţele pieţei în ceea ce priveşte automatele de vending și produsele de refil? Cum se raportează DAIR la aceste tendinţe? Este în trend cu ele sau are drumul său?

Evident că există un trend şi în aceste sector – DAIR este acolo şi participă activ la formarea acestor tendinţe. Operatorii de vending îşi înnoiesc sau măresc parcul de echipamente prin noi achiziții, căutând şi echipamente de nişă care să le dezvolte afacerea şi spre zone mai puţin concurenţiale. În urcare este şi numărul cererilor ce ne sunt adresate pentru produsele consumabile de calitate.  Așa cum am menționat, este în creștere interesul pentru soluţiile de gestionare şi optimizare – programe de gestiune specifice sectorului de vending şi serviciile de telemetrie.

Suntem în trend, dar avem drumul nostru, drum pe care îi invităm şi pe cei care gândesc şi acționează ca noi.

În încheiere mulţumim clienţilor, furnizorilor şi partenerilor pentru vizită şi le suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit ca  această ediție de VENDING EXPO să fie un succes pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*