Două portofolii de ingrediente din vârful industriei sunt aduse împreună odată cu lansarea companiei. Odată cu adăugarea recentă a produselor Heinz® la portofoliul său de soluții pentru ingrediente, Kraft Food...

Kraft Food Ingredients a devenit acum Kraft Heinz Ingredients

Două portofolii de ingrediente din vârful industriei sunt aduse împreună odată cu lansarea companiei. Odată cu adăugarea recentă a produselor Heinz® la portofoliul său de soluții pentru ingrediente, Kraft Food Ingredients a anunțat astăzi că și-a redenumit marca Kraft Heinz Ingredients, ceea ce simbolizează un nou capitol pentru companie, continuând să conducă industria de ingrediente alimentare către noi inovații.

Trecerea de la Kraft Food Ingredients la Kraft Heinz Ingredients reprezintă încă un prag trecut cu succes în istoria Companiei Kraft Heinz – a cincea cea mai mare companie de alimente și băuturi din lume – și continuă să demonstreze devotamentul companiei față de succesul filialei sale de ingrediente și față de clienții săi. Portofoliul fără egal de mărci emblematice și de expertiză aplicată al companiei oferă o platformă pentru conducerea industriei de ingrediente alimentare.

„Odată cu evoluția continuă a companiei noastre, această redenumire de marcă, Kraft Heinz Industry, este un semn al modului nostru de evoluție pentru a îndeplini nevoile clienților noștri”, a afirmat Andrew Scribner, vice-președinte și director general al Kraft Heinz Ingredients. „Compania Kraft Heinz a reprezentat întotdeauna calitatea în gospodăriile din toată țara prin nume cunoscute precum Heinz® Ketchup, Kraft® Cheese, Grey Poupon® Mustard și Lea & Perrins® Worcestershire Sauce. Noul portofoliu extins de soluții pentru ingrediente ne permite să ne ajutăm clienții să profite de tendințele actuale ale consumatorului și să descopere mai multe posibilități pentru produsele și aplicațiile lor.”

Kraft Heinz Ingredients își va marca debutul în industria ingredientelor alimentare la IFT17 (Expoziție Alimentară) din Las Vegas, pe 25-28 iunie, la standul cu numărul 3895. Mostre de înaltă calitate, inclusiv Kraft® Cheeses și Sos Barbecue, făcut cu Heinz® Ketchup, vor fi disponibile pentru participanții care își programează o întâlnire față în față cu Kraft Heinz Ingredients la IFT. De asemenea, membrii echipei vor fi prezenți pentru a demonstra cum resursele și expertiza companiei pot ajuta aplicațiile clienților să devină un succes pe piață.

vendingmarketwatch.com