Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor

Expoziția Internațională de Jocuri și Amuzament China Guangzhou International Game & Amusement Exhibition (CIAE) 2018

Perioada: 3-5 aprilie 2018

Locație: Complexul Expozițional China Import Export (Zona A)

Expoziția internațională de jocuri și amuzament Guangzhou China, cunoscută și sub numele de CIAE, este una dintre cele mai importante expoziții cu temă din China. Este organizată de Guangdong Grandeur Exhibition Group Co. Ltd.

Fondată în 2005, CIAE a fost organizată cu succes timp de douăsprezece ediții. Din 2005, branduri multiple, lideri în domeniul jocurilor și amuzamentului participă în fiecare an la CIAE unde se prezintă nume precum SEGA, NAMCO, TAITO, VR, SIMULINE, ZONE LASER GROUP, Zamperla, Hankook Leisure, Moser’s Rides, Vekoma, Ausride, Sacoa, Suzo-Happ, Coin Tech, OKE, Wahlap, Sealytec, Golden Dragon, Shiyu, Golden Horse, Baohui, Mecpower, Game Plus, Macrown, Huatong, Shencai Feiyang, KN&U, G-Look, Wecom, Huahai, Sun Wing, QIAN HUI, Xiongye, Hairuo, Belrare, YOFU, 3D Group, BaoDa, ZhongYi, TONG LI, Vrin și altele.

CIAE 2017 a atras peste 530 de expozanți și 120 de mii de vizitatori, inclusiv 4000 de cumpărători străini, iar cifra de afaceri totală a fost de peste 2 miliarde de yuani.

În 2017, spațiul pentru expoziție a fost de 100.000 de metri pătrați, mai mare cu 33,3%.

Expozițiile principale au constat în design peisagistic, proiectare parcuri de distracție, facilități pentru parcuri de distracție, atracții importante, atracții pentru familii, atracții pentru copii, produse cu jetoane, echipament pentru parcuri acvatice, produse gonflabile, produse de cinema 3D/9D, aparate de jocuri video, cabine foto, simulatoare, etc.

După 12 ani de dezvoltare și evoluție, CIAE deține deja locul întâi în industria amuzamentului. CIAE se dezvoltă pentru a deveni cea mai bună platformă unde producătorii își pot expune produsele și sunt prima alegere a cumpărătorilor care își doresc produse de înaltă calitate sau își caută parteneri. Alăturați-vă CIAE 2018 pentru a vă dezvolta afacerea.

EVENIMENTUL NAMA SHOW 2018

Perioada: 21-23 Martie 2018

Locație: Las Vegas Convention Center

NAMA este Asociația Americană de Vending și a întregii industrii de servicii de confort, inclusiv vending de alimente și răcoritoare, servicii de cafea și management de servicii de cafea și de alimente, aprovizionare, catering sau micropiețe. Membrii săi sunt reprezentați ai companiilor de servicii, producători de echipamente și furnizori de produse și servicii pentru companiile operatoare.

Obțineți toate resursele necesare pentru a vă dezvolta afacerea la NAMA SHOW. Fiind evenimentul principal pentru profesioniștii din domeniul vendingului, serviciilor de cafea, micropiețelor și serviciilor de alimente, NAMA este locul de întâlnire pentru întreaga industrie de servicii de confort. Este locul în care trebuie să ajungeți pentru a vă atinge obiectivele de afaceri. Descoperiți noi tehnologii, produse și servicii de la aproape 300 de expozanți, înțelegeți cum să gestionați tendințele emergente și să construiți o puternică rețea împreună cu parteneri din industrie pentru a vă dezvolta afacerea în 2018!

Relaționarea cu mai bine de 4500 de profesioniști ai serviciilor de confort la Evenimentul NAMA este una dintre cele mai bune modalități de a vă dezvolta afacerea. Conectați-vă cu inovatori din industrie. Relațiile făcute aici vor face toată diferența. Nu veți găsi un loc mai bun pentru a discuta cu cei mai buni și mai pregătiți oameni din industrie.

Aici veți găsi cele mai mari nume din industrie – împreună cu cea mai nouă tehnologie, cele mai noi produse și servicii de la Hershey, Pepsico Foodservice, 365 Retail Markets, Cantaloupe Systems, Crane, Kellogg’s, Smuckers Foodservice și Vistar. Descoperirile pe care le veți face la NAMA vor schimba totul!

Educația primită la NAMA Show vă va oferi ceea ce vă este necesar pentru a vă extinde baza afacerii. Explorând cele mai noi tendințe, Evenimentul NAMA vă pune la dispoziție soluții de afaceri și strategii create de experți. Posibilitățile sunt infinite.

Nu trebuie să fiți membru NAMA pentru a participa la evenimentul NAMA, deși prețurile sunt considerabil mai mici pentru membri. Oricine este implicat în industria serviciilor de cafea, a micropiețelor și în vending este binevenit să participe la NAMA SHOW.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*