Generation NEXT Vending Robots debutează la CinemaCon 2018

Generation NEXT Vending Robots debutează la CinemaCon 2018

Generation NEXT Vending Robots, Inc., o subsidiară a conceptului de franciză tehnologică NEXT Franchise Brands, Inc., vor lansa noul robot ce oferă iaurt înghețat și automat de înghețată la expoziția CinemaCon 2018. CinemaCon este expoziția lider care se focusează pe industria de cinema și teatru, oferind proprietarilor de cinematografe de pe întreg globul oportunitatea de a experimenta ultimele tehnologii și progrese din industria cinematografiei.

Generation NEXT Vending Robots poate îmbunătăți experiența teatrului oferind un robot complet automatizat care servește clienților șapte arome delicioase de iaurt înghețat, înghețată, gelato sau sorbet și oferă o gamă de până la șase toppinguri personalizate create în 60 de secunde și livrate de un braț robotizat cu mai multe axe. Mai important, robotul poate oferi proprietarilor de cinematografe o sursă de venit suplimentar, precum și șansa de a oferi clienților o experiență unică, de neegalat.

Echipa Generation NEXT este încântată să prezinte noutăți, performanțe dramatice, tehnologia și performanța robotului ce oferă deserturi înghețate, un produs care va redefini și îmbogății peisajul deserturilor înghețate din industria cinematografică. Cu atât de multe schimbări și progrese în industria teatrului, precum și o multitudine de opțiuni noi de alimente și gustări, care sunt acum disponibile pentru consumatori, CinemaCon 2018 este locul perfect pentru a arăta cum roboții pot îmbunătăți experiența cinematografului oferind în același timp valoare și venituri proprietarilor săi.

editare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*