Imprimanta termică pentru kioskuri ușor de integrat pentru utilizarea în industria de vending

Imprimanta termică pentru kioskuri ușor de integrat pentru utilizarea în industria de vending

Dreyer System GmbH își extinde portofoliul de produse cu imprimantele termice pentru kiosk din seria modulară de imprimante EDITION G. Noul concept de operare, precum și șasiul metalic robust oferă un acces foarte facil la capul termic. Acest lucru asigură o curățare simplă și rapidă, oferind rezultate perfecte ale imprimării și siguranță maximă în funcționare.

Easy Feeding, acesta este numele noului concept de operare, care permite încărcarea ușoară a hârtiei chiar și când spațiul de instalare este foarte mic. În plus față de dimensiunile foarte compacte de numai 80,0 x 84,0 x 51,5 mm (L x W x H) și operarea ușoară, proiectarea noului sistem de imprimare a pus accentul pe o gamă largă de opțiuni de integrare pentru diferite situații de instalare. Acest lucru are ca rezultat multiple opțiuni de montare, cum ar fi „asamblarea ușilor” directă, precum și diferite posibilități de poziționare a rolei de hârtie.

În plus, față de dispozitivele disponibile opțional, cum ar fi unitatea de prezentare a hârtiei și senzori, care respectă și conceptul modular, placa de control integrată oferă opțiuni specifice clienților datorită unui port integrat de expansiune. Seria EDITION G este disponibilă pentru hârtie cu lățimea de 58 mm, 60 mm și 80 mm, cu tăietor de hârtie pentru tăierea totală și parțială. Tensiunea de alimentare este de 10,5 VCC – 15,0 VCC sau 24,0 VCC. Viteza de imprimare ajunge până la 250 mm/s, opțiunile de interfață fiind RS232 și USB.

editare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*