Vending Expo se află pe un trend ascendent, estimările fiind că acesta se va menține și în anii următori

Expo 24 a anunțat de curând că ediția a 6-a a expoziției Vending Expo va avea loc în perioada 14 – 16 mai 2019 în cadrul complexului expozițional Romexpo București.

Din anul 2010 această expoziție creează noi canale și oportunități de colaborare în industria de vending din România și Europa de Est, printre expozanți situându-se distribuitori și producători de automate de vending, cafea, băuturi și produse alimentare pentru aparatele de vending, ingrediente și componente, servicii pentru acest sector.

În plus, Vending Expo este un loc de întalnire între experții din domeniu și vizitatori, aceștia putând obține pe parcursul a trei zile informații cu privire la produsele, tehnologiile și oportunitățile oferite de industria de vending.

În mai puțin de 1 an va avea loc a 6-a ediție a lui Vending Expo. Care sunt noutățile pe care le va oferi expoziția de vending de la anul, Vending Expo 2019?

În primul rând, vom beneficia de o suprafață extinsă de expunere, solicitările pentru spații fiind încă din această perioadă la un nivel ridicat. De asemenea, numărul firmelor ce vor expune este în creștere, apărând câteva nume noi.

Cum a fost în opinia voastră precedenta ediție de Vending Expo?

Ediția precedentă a fost din punctul nostru de vedere cea mai bună de până acum, atât din punctul de vedere al numărului firmelor expozante, cât și al vizitatorilor. Este evident că Vending Expo se află pe un trend ascendent, estimările fiind că acesta se va menține și în anii următori.

Pe ce ați observat că a fost focusul expozanților la ultima expoziție de vending?

Expozanții caută în primul rând noi colaborări, fără a neglija însă zona clienților tradiționali. Aparatele de vending și ingredientele au dominat expoziția, în plus fiind bine reprezentate pentru prima dată și serviciile adiacente acestei industrii.

De ce crezi că actorii pieței de vending ar trebui să vină în număr mare la Vending Expo 2019?

Putem spune că expoziția a intrat pe drumul consolidării la nivel regional, numărul expozanților și vizitatorilor interni cât și externi fiind în creștere. De altfel, așa cum am reușit și la alte expoziții din portofoliul nostru, ținta pentru edițiile următoare este impunerea expoziției din România ca lider al evenimentelor de profil din Europa de Est.

Acum, la a 6-a ediție de Vending Expo, ce crezi că ar trebui să se întâmple pentru ca cei din industrie să înțeleagă mai bine rostul acestor evenimente de anvergură?

Cred că rolul unor astfel de evenimente a fost înțeles, acest lucru fiind evident prin participarea multora la expozițiile de profil din Europa.

Care consideri că este mersul lucrurilor în industria de vending de la noi? Ce avantaje are? Ce-i lipsește?

Industria de vending din România este în extindere în acest moment din punctul meu de vedere, beneficiind în primul rând de o piață foarte mare al cărui potențial maxim încă nu a fost atins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*