Ce este Printbox?

Ce este Printbox?

Printbox este o metodă modernă de a imprima documente. Este cea mai mare rețea globală de kiosk-uri destinate imprimării de documente în regim de autoservire, care permite tuturor să imprime documente de pe telefon, tabletă, PC sau alte platforme de tip cloud.

Proiectate pentru a avea o anumită formă, kiosk-urile se potrivesc în orice spaţiu public. Oamenii pot găsi kiosk-urile în universităţi, biblioteci, mall-uri, staţii de alimentare şi de autobuz, aeroporturi şi în multe alte locuri. Printbox este mereu pregătită, oriunde vă duceţi şi aveţi nevoie să imprimaţi ceva imediat.

Printbox a fost fondat în 2012 şi este acum prezent în 14 ţări cu 110.000 de utilizatori înregistraţi şi 250 de kiosk-uri. Succesul Printbox se bazează şi pe un sistem online Printbox, care reprezintă un avantaj şi un beneficiu pentru utilizatorii şi proprietarii de kiosk-uri. Utilizatorii pot salva documentele pe contul lor cloud, se pot autentifica la orice kiosk, oricând – şi pot imprima fişierele uşor şi rapid. Sistemul online Printbox permite operatorilor de pe piaţa locală, care deţin propriile kiosk-uri în zona locală, să desfăşoare, menţină, controleze/monitorizeze, gestioneze întreaga afacere de la distanţă – de pe telefonul sau laptop-ul propriu.

Întregul sistem se bazează pe web/cloud şi este o platformă online cu acces pentru dispozitive mobile. Partenerii Printbox au posibilitatea de a vedea în timp real toate informaţiile necesare privind afacerea Printbox, ca de exemplu baza de date cu utilizatori, statisticile privind imprimarea şi veniturile, necesitatea unei vizite şi alimentarea cu hârtie sau schimbarea cernelurilor. Acestea sunt principalele motive pentru care din ce în ce mai mulţi consumatori preferă să utilizeze kiosk-urile Printbox pentru a imprima documentele. Pe de altă parte, schimbările din comportamentul consumatorului, cererea de pe fiecare piaţă şi conceptele de afaceri complete determină din ce în ce mai multe business-uri să devină parte din reţeaua noastră globală.

Potenţial de afaceri

Consumatorii se schimbă. Iar aceştia necesită servicii suficiente şi imediate furnizate atunci când au nevoie de ele şi în locul în care au nevoie de ele. Pentru a satisface cererea şi disponibilitatea 24 de ore din 24, 7 zile din 7, aparatele de vending sunt mai mult decât binevenite pe multe dintre pieţele globale. Imprimarea documentelor nu reprezintă o excepţie.

Nu am stârnit o nouă tendinţă. Printbox reprezintă soluţia adecvată pentru ceea ce îşi doresc consumatorii şi este soluţia perfectă pentru experienţa lor viitoare de imprimare a documentelor.

Viziune

Pieţele globale sunt pregătite, iar consumatorii aşteaptă. Viziunea noastră este de a asigura servicii Printbox tuturor, oriunde şi oricând. Având în vedere această viziune, plănuim să extindem franciza Printbox în fiecare ţară. Continuăm să căutăm parteneri locali adecvaţi, care vor aduce kiosk-urile pe teritoriul lor. Printbox este o platformă care va permite francizaţilor de peste tot din lume să ofere servicii de tipul „print on the go”.

De ce o investiţie în Printbox?

O economie/viaţă fără hârtie este o iluzie. Până atunci, imprimarea de oriunde cu siguranţă reprezintă afacerea de succes a viitorului şi am dovedit acest lucru cu reţeaua noastră globală şi clienţii noştri loiali de peste tot în lume. Investiţia este însoţită de un parteneriat strategic cu acces imediat la 14 pieţe, parteneri locali şi date, know-how privind comportamentul consumatorilor, tehnologie şi un sistem cloud avansat. Printbox este pe cale să devină una dintre cele mai revoluţionare afaceri ale secolului XXI, în rând cu Uber şi Airbnb.

S.C. Copy Express Self Service SRL,

tel.: 0734115577,
website: https://ro.printbox.net/ • e-mail: info-ro@printbox.net

editare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*