Idei de Vending 34 – Vending în blocurile de locuințe sau în cartierele rezidențiale

Idei de Vending 34 – Vending în blocurile de locuințe sau în cartierele rezidențiale

Uite un exemplu american pentru o idee de vending care poate produce bani și în România: plasarea aparatelor de vending în blocurile de locuințe. În SUA un automat plasat într-un bloc de apartamente generează venituri de 2500 de dolari săptămânal.

Aparatului de vending i s-a găsit o utilitate rezidențială

În Ladera Palms, Fort Worth, Texas a crescut nivelul de ocupare (închiriere) a apartamentelor și motivul poate fi budinca, la propriu. Mai precis, o mică selecție de provizii disponibile pentru cumpărare la un magazin de cartier automatizat.

De când Post Investment Group Inc., compania care administrează aceste spații locative, a instalat aparate de vending anul trecut în complexele sale rezidențiale, care oferă de toate, de la alimente la bunuri casnice, rata de ocupare a locuințelor a crescut cu 5% în cazul proprietății de 800 de unități din partea de sud-est a orașului Fort Worth. Cei de la companie nu sunt siguri dacă magazinul automatizat, primul instalat de Shop24 Global, cu sediul în Ohio, într-o comunitate de apartamente din SUA, este motivul pentru care rata de ocupare a atins nivelul de 98%, dar este convinsă că oferirea unei experiențe de cumpărare convenabilă rezidenților, fără a părăsi proprietatea, este un avantaj.

Post Investment Group, care deține peste 25.000 de apartamente în SUA, a fost atât de încântată de succesul acestei mișcări strategice, încât au mai fost comandate încă două vendomate pentru alte proprietăți din Texas, unul pentru Broadway Square în Houston și celălalt pentru rezidenții din North Dallas.

Aparatul de vending generează aproape 2.500 de dolari pe săptămână, adică 120.000 de dolari pe an, venit despre care reprezentanții Post Investment Group anticipează că va crește când o aplicație pentru acceptarea de carduri va fi aprobată de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite.

Cele mai cumpărate articole: alimentele și produsele casnice

Operatorul aparatelor din zonele rezidențiale a anunțat că laptele, apa îmbuteliată, fasolea și orezul sunt cele care se vând cel mai repede, uneori rezistând doar două zile în inventarul aparatului. Articolele casnice precum soluțiile de curățare, soluțiile pentru întreținerea mobilei, prosoapele din hârtie, plus periuțele și pasta de dinți, se cumpără și ele foarte repede.

Takis, o gustare picantă care s-a vândut repede după instalarea aparatului, continuă să fie o alegere populară. Și, bineînțeles, aparatul vinde budincă…

Personalul de la Ladera Palms a încercat să gestioneze inventarul o perioadă după ce aparatul a fost instalat și și-a dat seama rapid că sarcina această necesită mai mult timp. Stocarea obișnuită, încetinită de pregătirea unor produse pentru a încăpea în coș și pentru a nu se prinde în mecanismul de dispensare al aparatului, dura aproape trei ore pe zi, trei sau patru zile pe săptămână. Așa că Ladera Palms a lăsat în sarcina operatorului de vending, Shop24, administrarea afacerii.

E mai important să te îngrijești de administrarea blocurilor și a spațiilor locative propriu-zise decât să operezi vending.

Aparatele de vending reprezintă un potențial important pentru toate tipurile de proprietăți de apartamente

Adăugarea unui magazin de cartier automatizat este doar una dintre facilitățile ce sunt în plan în cadrul renovării în valoare de 7 milioane de dolari ce va fi realizată la Residences of North Dallas, proprietate achiziționată de Post Investment Group anul trecut.

În timp ce cel mai apropiat magazin este după colț, proprietatea va fi reproiectată pentru a avea un caracter mai exclusiv. Împreună cu cinematografele și centrul de fitness de ultimă generație, magazinul Shop24 va fi un alt motiv pentru a ține rezidenții pe proprietate, care are drept țintă apartenenții clasei mijlocii. Cu aproximativ șase luni înainte de instalare, rezidenții vor participa la un sondaj privind ce articole preferă în automate.

Post Real Estate Group este o companie imobiliară de investiții cu sediul în Los Angeles, California. Fondată în 2007, PREG deține și operează peste 10.000 de apartamente împreună cu investițiile efectuate în locuințe prefabricate, parcuri de rulote, centre de magazine retail, depozite industriale și terenuri. Afacerilor se extind în 12 state și peste 30 de orașe din SUA. De la înființare, au achiziționat, deținut și închiriat peste 25.000 de apartamente în Statele Unite.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*