Idei de Vending 35 – Vendomate pentru urgențe și crize de timp, cu obiecte de strictă necesitate

Idei de Vending 35 –  Vendomate pentru urgențe și crize de timp, cu obiecte de strictă necesitate

Oricine a avut nevoie să-și curețe dinții după o noapte de petrecere în club sau să se întoarcă la servici direct de la o nuntă, a avut probleme în a găsi rapid ustensile de strictă de necesitate. Nu este o problemă pentru cei care stau la cinci stele, la hotelurile de top, dar pentru cei care nu au de unde cumpăra rapid produse de strictă necesitate e o problemă.

Alternativa ar fi existența unui automat de vânzare cu amănuntul care furnizează obiecte de uz personal. O idee de vending o poate da în acest sens operatorul de vending VendEase care distribuie în aparatele sale: pastă de dinți, analgezice, adaptoare și periuțe de dinți – și, mai ales, prezervative. Dar unele aparate oferă și alte lucruri, nu doar cele esențiale.

Diversitatea nevoilor

Iată câteva exemple. Chanel și-a creat propriul automat, elegant, în fandango roz, lansând în septembrie anul trecut la Night Vogue’s Fashion Out din Londra un aparat care distribuie seturi de rujuri și lacuri de unghii în nuanțele noului sezon. Într-un automat de vinuri din South Kensington, Londra, Vini Italiani oferă vinuri.

În New York cluburile de noapte au început să aducă în automate încălțăminte, balerini de unică folosință care oferă domnișoarelor șansa de a coborî de pe tocurile înalte pe care au dansat toată noaptea.

Hotelurile Aloft – marca hotelieră stil boutique a rețelei Marriott – vinde o gamă completă de produse cosmetice și de îngrijire, plus cure de mahmureală…

Ori, High Line și Spa Standard din Miami Beach au automate pline de costume de baie Quiksilver, pentru cei care uită să și le-aducă de acasă.

Așadar acest material scoate în evidență faptul că aceste aparate își propun să rezolve crize de timp și urgențe diverse.

Ați uitat să cumpărați un cadou pentru o zi de naștere, un botez sau o nuntă la care participați? Semi-Automatic are bijuterii din aripi irizate, cu pene albe și aur de 22 de carate; colanți imprimați manual de o firmă din Franța; gene false, ceasuri, haine pentru bebeluși, diverse obiecte de ceramică.

VendEase vinde obiecte de strictă necesitate concepute special pentru hoteluri

O companie din Marea Britanie, VendEase, vinde obiecte de strictă necesitate concepute special pentru hoteluri, lăsând oaspeților/turiștilor să-și folosească timpul liber pentru lucruri mai importante.

Fondatorii companiei au călătorit mult atunci când aveau alte slujbe. La alte companii pentru care au lucrat, rămânând în hoteluri medii, fără serviciu de concierge, când uitau ceva să ia în bagajul lor, fie că vorbim de o periuță de dinți, pastă de dinți, deodorant, de exemplu, trebuiau să-și părăsească hotelul și să meargă la un magazin local pentru a-și cumpăra acele obiecte de strictă necesitate.


Inspirați de succesul și popularitatea acestor aparate în lume, au venit cu ideea utilizării automatelor de vending în hoteluri pentru a vinde aceste produse esențiale, obiecte de multe ori uitate – la fel ca un concierge automat.


Astfel, începând cu anul 2004, cei doi britanici și-au canalizat pasiunea pentru a face lucrurile bine – și în mod diferit – și au creat VendEase.

La VendEase, inovația și fiabilitatea sunt esențiale și ei pot adapta automatele lor high-tech pentru a vinde aproape orice. De la înghețată la creme cosmetice, de la șampanie la tastatură de calculator și de la adaptoare la plasturi! VendEase se definește ca fiind cea mai inovatoare companie de vending din Marea Britanie. Vinde peste 130 de produse diferite către o gamă diversă de companii din UK.

Toate automatele VendEase sunt dotate cu telemetrie, ceea ce permite monitorizarea în timp real a nivelului stocurilor și a stării mașinii. De asemenea, toate aparatele VendEase au tehnologia “safe vend”, astfel încât clienții să poată fi siguri că tranzacțiile financiare realizate la aparatele lor atât cu numerar, cât și cu cardul se fac în condiții de siguranță.

Toate vendomatele VendEase sunt elegante, robuste și fiabile și se potrivesc discret în orice mediu de lucru.

Printre clienții lor se numără cele mai mari rețele de hoteluri din lume: Sheraton, Marriott, Best Western, Premier Inn, Ibis, Holiday Inn, Hilton sau Mercure.

Unul din aparatele de vending care definesc misiunea acestei companii în vendingul mondial este “Last Minute Item Vending Machine”. Acest automat distribuie articole de toaletă, farmaceutice și accesorii de călătorie. Sunt de 2 tipuri: de lățime mai mică (70 cm) și lățime mai mare (cca 1 m). Acest aparat distribuie între 36 și 60 de linii de produse diferite. Poți utiliza modalități de plată diverse: cash, carduri și dispozitive NFC.

În ce tip de locații puteți găsii aparatele lor: cluburi de fitness, hoteluri, șantiere de construcții, platforme industriale, zone de agrement, clădiri de birouri, centre de sănătate, etc.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*