Coffee & Vending Inside

Coffee & Vending Inside

Această ediție este prima care alătură numelui consacrat deja, Vending Inside, cel al cafelei, Coffee. Așadar, de acum înainte revista noastră se va numi Coffee & Vending Inside.

Acest lucru se datorează faptului că industria noastră de vending este tributară cafelei, peste 80% din piața românească de vending este o industrie de vending de cafea, iar cafeaua este o băutură foarte apreciată de români. Vom acorda mai multă atenție cafelei în paginile revistei noastre de acum înainte.

În ediția cu numărul 55 veți găsi un material de Cover Story dedicat unei companii care iubește cafeaua – Rose Caffe! Domnul Stelian Malita, proprietarul Rose Caffe, a dorit să vă prezinte în mod direct, personal, afacerea sa. Nu e ușor să faci asta, dar când te dedici cu pasiune unei activități așa de frumoase ca producerea cafelei îți dai seama cât de mult îți place acest lucru și cât de multe poți spune despre tine. Este aproape ca o autodescoperire… Iar celor de la Rose Caffe le place să “bucătărească” cafeaua, să o prepare într-un mod special, așa cum numai ei știu. Gustul cafelei este cel mai important lucru, iar Rose Caffe prin acest lucru iese în evidentă, prin obținerea unei cafele personalizate și în trend cu gusturile actuale ale consumatorilor.

Alcor Invest 2000 este compania care prin parteneriatul cu firma germană WMF oferă clienților din România espressoare profesionale complet automate și servicii de suport tehnic de calitate premium. Vă invităm să citiți materialul dedicat lor pentru a afla mai multe detalii despre subiect.

Iată că Parlamentul României a decis acum câteva zile să păstreze zahărul în sucuri! Proiectul legislativ al parlamentarului Adrian Wiener a fost respins pe 16 aprilie în plenul Camerei Deputaților de 231 de deputați care au votat împotrivă, 10 s-au abținut, iar 25 de parlamentari s-au arătat în favoarea taxării sucurilor cu mult zahăr. Dacă inițial proiectul a fost susținut de parlamentari de la toate partidele, inclusiv PSD, la votul final însă, doar USR a mai susținut proiectul. Insuficient pentru a putea trece. Nimeni n-a dat nicio explicație privind brusca schimbare de părere. Respingerea proiectului nu înseamnă doar un lucru negativ pentru sănătatea populației, ci și o pierdere la buget de cca 300 de milioane de euro anual, așa cum relevă estimările făcute de semnatarii proiectului legislativ. Gândiți-vă că piața de piața băuturilor carbogazoase din țara noastră este estimată la peste 6 miliarde de lei, adică la peste 1,2 miliarde de euro anual! Cifrele publice arată că România este cel mai mare consumator de sucuri carbogazoase din regiune, cu 1,3 miliarde litri pe an, echivalentul a 71 de litriu pe an de persoană!

Vă invităm să citiți și restul subiectelor pregătite de noi în această ediție pentru că abordează subiecte care țin de marketingul în vending, de tehnologie, tendințe sau chiar criptovalute.

Echipa Coffe & Vending Inside vă urează Paște Fericit!

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*