Crane Merchandising Systems lansează o platformă Media2 de ultimă generație

Crane Merchandising Systems lansează o platformă Media2 de ultimă generație

Crane Merchandising Systems, o companie a Crane Co. și lider global de soluții inovative pentru aparatele de vending, sisteme de plată fără numerar, soluții software pentru companii și comunicații wireless, a anunțat recent lansarea MEDIA2, o experiență de utilizator proaspăt regândită pentru vending.

MEDIA2 oferă o performanță sporită cu un răspuns tactil mai rapid pe ecranul său de 9 inch, o redare video completă, fără cusur, elemente de grafică dimensională îmbunătățite și capacitate de stocare mai mare. Pentru a spori eficiența echipei de service, timpul de pornire este acum mai puțin de un minut.

„Am utilizat cunoștințele furnizate de mii de aparate MEDIA din teren și feedback-ul excelent primit din partea operatorilor de vending, pentru a oferi un aparat de vending performant puternic, cu o experiență cu adevărat captivantă pentru consumatori,” a afirmat Kirn Reis, vicepreședinte și director general al Cold Drink, Snack and Food. „Cu o performanță îmbunătățită a ecranului, vânzări sugestive și opțiuni de publicitate, vânzările medii zilnice ale MEDIA2 în cadrul studiilor noastre au fost cu 23% mai mari comparativ cu MEDIA original.”

Noua interfață de utilizator intuitivă este proiectată pentru a influența comportamentul consumatorului prin vânzare sugestivă, printr-un motor de recomandare care urmează a fi brevetat. Operatorii pot scoate în evidență anumite produse plasându-le în categoria „Produse recomandate”, ceea ce este ideal pentru a expune noi produse consumatorilor și promovarea produselor care se vând mai greu. De-a lungul unui studiu de patru săptămâni, noua opțiune de vânzare sugestivă a dublat vânzările pentru produsele cu o rată de vânzare scăzută.

Adăugarea redării video în mișcare completă și a sugestiilor de produse sponsorizate permit MEDIA2 să ducă la un nou nivel experiența de publicitate digitală inovativă a Crane. Companiile de marcă și operatorii de vending au acum patru oportunități unice de publicitate în cadrului procesului de vending.

Ca și în cazul produselor MEDIA de mai înainte, operatorii de vending au oportunitatea să câștige venituri incrementale prin înregistrarea de a participa la campaniile publicitare gestionate prin eter. Programul de publicitate al Crane a furnizat rezultate semnificative în decursul ultimilor doi ani și oferă capacitatea de a influența mai bine de 12 milioane de consumatori lunar doar în Statele Unite.

Noua generație de produse MEDIA2 oferă și serviciile de gestionare de la distanță ale Crane. Acest lucru permite operatorilor să își gestioneze aparatele din mers, reducând costurile vizitelor la aparate, sporind eficiența și menținând conținuturile proaspete pentru consumatori.

Sursa: vendingmarketwatch.com        

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*