Descoperiți gustul unui clasic fără vârstă!

Descoperiți gustul unui clasic fără vârstă!

De aproape 30 de ani, Caprimo© reprezintă un nume în industria de vending care rezonează cu răsfățare pură. Marca a revoluționat piața aparatelor de vending cu băuturile sale gata preparate, formulele instant delicioase și le-a prezentat fanilor săi o mulțime de premiere savuroase. Caprimo© a fost prima marcă ce a dezvoltat cappuccino gata preparat instant și, datorită succesului său răsunător, a creat o gamă de cappuccino aromate care oferă clienților exact ceea ce își doresc: arome neexplorate, senzații de gust copleșitoare și o clipă de plăcere pură.


NAȘTEREA UNUI CLASIC FĂRĂ VÂRSTĂ

Primele produse Caprimo© au fost introduse pe piață în 1985 sub denumirea companiei MD Foods. Gama inițială consta în cinci băuturi din ciocolată, toate adaptate pentru a se potrivi gustului unei piețe specifice. Dar popularitatea uriașă a cappuccino-ului clasic italian de pe piața europeană a determinat compania să lanseze o premieră mondială în anul 1987: primul cappuccino gata preparat pentru aparatele de vending. A fost un succes instant (și la propriu și la figurat) și continuă încă de atunci să fie cea mai populară băutură de vending la nivel mondial. În 1992, s-a luat o decizie pentru a adopta un nume de marcă adevărat. Ramura companiei pentru băuturi gata preparate pentru vending a fost numită Caprimo©, o referință către frumoasa insulă din Italia, Capri, la sud de Golful Napoli.

CU ATENȚIA CONCENTRATĂ ASUPRA TENDINȚELOR DE PE PIAȚĂ

Experiența este esențială pentru Caprimo©. În 30 de ani de experiență pe piața de vending, Caprimo© este mereu în căutare să ofere o experiență unică și completă pentru clienți, dezvoltând senzații de gust entuziasmante cate urmăresc ultimele tendințe și preferințele clienților. Pentru a reuși acest lucru, nu sunt suficiente doar experiența și know-how-ul.

EVOLUȚIA UNUI CLASIC FĂRĂ VÂRSTĂ

Cappuccino-ul clasic de la Caprimo© a fost un succes dintotdeauna. Dar noile tendințe de piață și popularizarea globală a culturii cafenelelor a făcut loc unei cereri în continuă creștere din partea clienților pentru băuturi de vending noi și captivante. Atunci s-a decis Barry Callebaut să extindă gama de produse Caprimo© cu încă o premieră: cappuccino aromat! Dar era oare pregătită piața de vending pentru Cappuccino Vanille (cu vanilie), Cappuccino Noisette (cu alune) și Cappuccino Caramel (cu caramel)? Desigur! Lansarea băuturilor cappuccino aromate s-a dovedit din nou a fi un succes imediat și chiar i-a adus lui Caprimo© premiul pentru inovație Vending Star. Au urmat curând Irish Cappuccino (cu aromă de whiskey) și Cappuccino Choco Mint (cu mentă și ciocolată), completând gama Caprimo© cu orice băutură gata preparată de care puteați avea nevoie.

Aceste băuturi au devenit în prezent clasice, fără vârstă în aparatele de vending din Europa, Caprimo©Irish Cappuccino fiind cea mai populară aromă pe piața din România.  În prezent, gama s-a extins cu și mai multe arome, ca de exemplu Caprimo© Macaron Pistachio și Caprimo©Speculoos, lansate în 2018.

CAPRIMO© IRISH CAPPUCCINO

Cafeaua irlandeză (Irish Coffee) este o băutură clasică servită după cină sau după schi și oamenii se bucură de ea peste tot în lume. Inspirat de băutura originală, Caprimo© a dezvoltat o băutură caldă bine echilibrată, indulgentă – fără alcool – combinând textura cremoasă a laptelui pudră, dulceața zahărului și imboldul aromei de Irish Cream (cremă de whiskey irlandeză). 

Caprimo© Irish Cappuccino oferă aceeași funcționalitate grozavă ca toate celelalte băuturi cappuccino aromate de la Caprimo©.

Informații despre produsul Caprimo© Irish Cappuccino

  • Caprimo© Irish Cappuccino este o băutură instant, gata preparată, destinată aparatelor de vending și OCS. Pudră de cacao și cafea instant, uscată prin pulverizare.       
  • O băutură de tip caffe latte foarte fină, echilibrată, cu o spumă atractivă și un gust excelent de whiskey irlandez, dar FĂRĂ alcool
  • Dozajul este ACELAȘI ca și pentru celelalte băuturi cappuccino aromate.

ISTORIA LUI IRISH CAPPUCCINO

La sfârșitul anilor 1930 și începutul anilor 1940, satul Foynes din Irlanda servea drept hub pentru cel mai nou mod de a călători prin aer – hidroavionul – între Statele Unite și Europa. Fiecare hidroavion care pleca sau sosea în Europa trecea prin Foynes, iar până în anul 1940, Aeroportul Foynes era vizitat deja de oamenii foarte bogați ai vremii: Ernest Hemingway, Humphrey Bogart, Eleanor Roosevelt, Douglas Fairbanks, Sr.

Pasagerii care coborau dintr-o barcă zburătoare erau nevoiți să îndure o călătorie cu barca pentru a ajunge la terminal și uneori se trezeau că frigul le intră în oase în timpul iernii reci și umede din Atlanticul de Nord. În timp ce hidroavioanele se pregăteau de următoarea parte a călătoriei, pasagerii se adunau în aeroport: uneori erau nevoiți să rămână peste noapte din cauza vremii. Până a aici rezistat opulența. Curând, devenise clar faptul că era nevoie de un restaurant de primă clasă care să etaleze bucătăria irlandeză. În anul 1942, restaurantul deja funcționa la capacitate maximă cu chef Joe Sheridan.

Într-o noapte răcoroasă, un zbor a plecat din Foynes cu opriri programate la Newfounland și New York, dar vremea rea l-a determinat pe căpitan să întoarcă nava și să revină la Foynes – nu era un eveniment neobișnuit, dar cu siguranță era neplăcut, deoarece însemna încă o călătorie cu barca. Restaurantul fusese anunțat pentru a pregăti mâncare și băuturi pentru că pasagerilor cu siguranță le va fi frig, vor fi uzi și vor avea nevoie de ceva să îi înveselească.

Joe Sheridan a pregătit cafea și a decis să adauge ceva care să le ofere un imbold pasagerilor pentru a-i trezi din tristețea lor umedă – așa că a adăugat o picătură (sau două) de whiskey irlandez în cafea. Se spune că un pasager american uimit a întrebat „E cafea braziliană?”, iar Joe i-a răspuns „Nu, e cafea irlandeză (Irish Coffee)!” Din acea zi, Cafeaua Irlandeză (Irish Coffee) a devenit cunoscută la nivel mondial ca băutura oficială de bun venit servită pe aeroportul din Foynes.

MARKETING
Pentru a susține și mai mult operatorii, o gamă de materiale pentru punctele de vânzare, inclusiv etichete pentru aparate, abțibilduri și postere, este disponibilă pentru a promova Caprimo© Irish Cappuccino și pentru a atrage clienți.   

Despre Caprimo (www.caprimo.com)

Creat la începutul anilor 90, Caprimo continuă să fie o marcă la modă care oferă produse pentru a vă dinamiza oferta de vending. De la cele trei băuturi instant originale pe bază de cacao, Caprimo a dezvoltat primul mix instant pentru Cappuccino din Europa. Caprimo este și astăzi în fruntea inovației în materie de băuturi de vending. Ceașcă după ceașcă.

Despre Grupul Barry Callebaut (www.barry-callebaut.com)

Grupul Barry Callebaut este producătorul numărul unu în lume de produse pe bază de cacao și ciocolată de înaltă calitate. Noi suntem punctul de referință din industrie în ceea ce privește inovația, furnizând o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării de produs, procesare, formare și marketing. La Barry Callebaut, suntem devotați producției durabile de cacao pentru a contribui la asigurarea rezervelor viitoare de cacao și la îmbunătățirea vieții fermierilor. Din acest motiv, susținem Fundația independentă, non-profit Cocoa Horizons în a-și atinge ținta de a construi un viitor durabil pentru cacao și ciocolată.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*