Tehnologia de recunoaștere a irisului încorporată în aparatele de vending

Tehnologia de recunoaștere a irisului încorporată în aparatele de vending

Procesul de recunoaștere a irisului este o tehnologie de tip stand-off sau detectare și urmărire a irisului de la distanță pentru recunoașterea irisului cu un detector de cap/față/ochi, un mecanism de capturare a irisului cu capacitate de apropiere și un modul de recunoaștere a irisului. Sistemul poate obține informații despre irisul unui subiect cu sau fără cunoștința sau cooperarea sa. Aceste informații pot fi suficiente pentru identificarea subiectului, verificarea identității și/sau stocarea acestora într-o bază de date.

Eyelock, convenabilitate și securitate cu precizie biometrică

ViaTouch Media utilizează tehnologia de recunoaștere a irisului a companiei-partenere Eyelock din New York în aparatele sale de vending autonome Vicki.

Vicki este un aparat de vending autonom pentru retail acționat pe bază de IoT de inteligență artificială și alte tehnologii. Poate înlocui aparatele tradiționale de vending și utilizează Inteligența Artificială la punctul de vânzare.

Aparatul poate recunoaște și autentifica cumpărătorii, le poate învăța preferințele și să acționeze asupra lor, comportându-se ca un vânzător virtual. Sistemul de retail este echipat cu rafturi inteligente care știu ce se află pe ele și în ce cantitate, ce produse sunt vizionate de clienți, cât iau și cât pun înapoi și vizualizează pe afișaj. În plus, vorbește cu clienții prin intermediul boxelor direcționale, astfel încât conversațiile au loc doar între aparat și consumator.

Le va furniza consumatorilor un proces de autentificare sigur utilizând tehnologia Eyelock încorporată direct în aparat. Se susține că acest lucru oferă clienților și afacerilor o experiență rapidă, ușor de utilizat, având încredere că tranzacțiile lor vor fi securizate. Acest sistem este integrat și operațional cu rețelele de plată online ale First Data.

Cei de la ViaTouch Media spun că Vicki utilizează o combinație de viziune computerizată, senzori brevetați și inteligență artificială, făcând-o primul vânzător virtual cu inteligență artificială la punctul de vânzare.

Tehnologia Eyelock furnizează convenabilitate și securitate cu precizie biometrică. Tehnologia proprie de autentificare prin iris, analizează mai bine de 240 de caracteristici ale irisului și furnizează o experiență de autentificare rapidă și ușor de realizat.

Această tehnologie este ușor de încorporat în cadrul altor tehnologii și este adecvată pentru utilizare pe mai multe segmente de piață. În timp ce modalitățile biometrice precum recunoașterea facială și a amprentelor sunt satisfăcătoare pentru aplicații de securitate de nivel scăzut sau mediu, tehnologia care folosește recunoașterea irisului furnizează un nivel mai mare de securitate și convenabilitate. Cazurile cele mai notabile de utilizare a identificării irisului includ companiile din domeniul sănătății, serviciile financiare, domeniul educației, stadioanele, controlul de frontieră, închisorile, domeniul auto și activitățile guvernamentale.

Multitudinea de inovații incluse în acest aparat, la care se adaugă tehnologia de autentificare prin iris de la Eyelock determină o diferențiere clară între Vicki și soluțiile actuale de vending. În special, furnizează un nivel de securitate semnificativ mai mare decât recunoașterea amprentei sau cea facială.

Tascent introduce soluțiile de recunoaștere facială și a irisului pentru aplicațiile de identitate de tip autoservire (kiosk)

Un alt exemplu de introducere a recunoașterii irisului în procesul de vânzare/identificare la automatul de vending/kiosk este și soluția Tascent. Această companie este liderul biometriei intuitive, și a anunțat de curând implementarea sistemului său premiat de recunoaștere facială și a irisului pentru a permite autentificarea biometrică la dispozitivele de autoservire. Tascent InSight One este disponibilă acum ca modul OEM încorporabil, pentru o integrare fără cusur în kioskuri, și ca o stație ID pentru amprente mici pentru înregistrare și autentificare biometrică de tip autoservire. Acești doi noi factori vor permite partenerilor lor să integreze capacitățile biometrice multimodale pentru a spori securitatea, convenabilitatea și eficiența la punctele de autoservire.

Reprezentanții Tascent spun că noile soluții de tip autoservire marchează un punct de referință în procesul de a face beneficiile biometriei mai accesibile în cadrul unei varietăți de aplicații. Astfel prin aceste tehnologii noi puse în aplicare se poate contribui la realizarea unei experiențe de client comode în cadrul industriei turismului, a serviciilor financiare, sau controlul accesului, ospitalitate și așa mai departe.

În timp ce organizațiile caută să sporească eficiența și consumatorii gravitează către convenabilitatea sistemelor de autoservire, Tascent face progrese în înzestrarea biometriei cu o gamă vastă de aplicații de ultimă generație. Modulul OEM InsightOne permite integrarea simplă în cadrul kioskurilor tactile, iar stația ID permite integrarea unui scanner de amprente, MRTD sau de coduri de bare pentru înregistrarea și potrivirea identității pentru autoservire. Circumstanțele de utilizare potențiale includ gestionarea vizitatorilor, aplicațiile KYC (cunoaște-ți clientul), autorizația de plată în cadrul aparatelor de vending, identificare personală la ATM-uri, stații de verificare de ospitalitate și facilitarea pasagerilor pentru călătoria cu avionul.

Prin marcarea lansării acestor oferte noi, versatile, Tascent a anunțat prima sa soluție ca urmare a colaborării cu liderul actual al tehnologiei pentru autoservire, Embross. Parteneriatul aduce tehnologia Tascent pe unele dintre cele mai populare soluții self-service pentru linii aeriene și pe aeroporturi acționând noua generație de securitate pentru călătoria pasagerului și siguranța de frontieră.

Tascent InSight One furnizează o experiență de utilizator primitoare atunci când livrează imaginile biometrice pentru înregistrarea și identificarea feței și a irisului, cu următoarele capacități:

  • Capturare simultană a feței și a irisului dual de la o distanță convenabilă de 0,5 mm la 1,0 m
  • Captare automată, robustă și rapidă ce susține o gamă largă de înălțimi
  • Imagistică brevetată, cel mai bine cotată din clasa sa pentru precizie superioară chiar și în mediile lumii reale
  • Imagistică biometrică ce îndeplinește sau depășește standardele ISO / ICAO referitoare la format și calitate
  • Arhitectură deschisă, model care se conformează standardelor ce permite integrarea și implementarea rapidă în cadrul infrastructurii noi sau existente
  • Proiectare premiată și utilitate cotată ca fiind cea mai bună din clasa sa

Stația ID Tascent InSight One

Stația ID Tascent InSight One este un kiosk de sine stătător, pentru amprente compacte care permite înregistrarea și identificarea biometrică automată. Această stație extinde capacitățile de înaltă calitate ale InSight One de recunoaștere facială și a irisului cu o opțiune de a integra amprenta, MRTD (documente de călătorie ce pot fi citite de aparate) sau un scanner de coduri de bare. Stația ID livrează feedback în timp real și activează operațiunea intuitivă, chiar și pentru clienți neadaptați.

Tascent InSight One pentru eGates

Datorită capacității sale foarte rapide, extrem de automatizate de capturare a imaginilor, InSight One este ideală pentru aplicațiile eGates, inclusiv controlul pentru călătorii aeriene și acces fizic. Disponibilă cu o varietate de opțiune de montare, InSight One se poate integra cu portaluri de acces pentru a elimina nevoia verificărilor manuale ale identității. Prin livrarea unor capacități automatizate de recunoaștere facială și iris, InSight One permite organizațiilor să simplifice procesele, să optimizeze resursele și să furnizeze acces rapid, sigur și fără contact.

Vending Inside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*