Este clar că singura expoziție de vending din România, Vending Expo, reprezintă un eveniment important în viața industriei noastre. Tocmai de aceea, ne-am propus și reușit ca în această ediție de Vending Inside să vorbim aproape în exclusivitate despre acest lucru.

Articolul de Cover Story este dedicat lui Nestlé Professional care este expertul Nestlé în domeniul consumului în afara casei, oferind soluții personalizate de băuturi calde și reci pe bază de cafea unei game foarte largi de clienți: restaurante, cafenele, birouri, localuri de tip fast-food, spitale, hoteluri și nu numai. Aflați mai multe despre expertiza, tehnologia și soluțiile complete de băuturi calde pe bază de cafea de la ei citind materialul dedicat lor.

Alcor vine cu prezentarea unei premiere mondiale: “WMF Fresh Filtered Coffee (FFC)”. Cu această opțiune inovatoare puteți servi atât specialități de cafea rafinate cât și o delicioasă cafea proaspăt filtrată, pentru prima dată, dintr-un singur aparat! Beneficiile cafelei proaspăt filtrate sunt multe și vă invităm să le cunoașteți parcurgând materialul dedicat acestei companii.

Lumea Cafelei este o companie care categoric face performanță în domeniul vendingului de cafea din România. Este un exemplu de cum să pornești și să dezvolți o afacere în acest domeniu. Vă prezentăm ultimele noutăți care vin dinspre ei și credeți-ne că au ce să spună.

După 19 ani de prezență pe piața românească de vending, Dallmayr Vending & Office, reprezentanța oficială a societății germane Alois Dallmayr, continuă să aducă cu mândrie calitatea germană în aproape toate județele din România. Dallmayr Vending & Office aduce clienților din România, prin intermediul a peste 6000 de automate, băuturi calde obținute din produse premium și servicii de servisare de primă clasă  respectând renumele Casei Dallmayr din München.

NTS Pay vă ușurează viața și este prietenul celor fără timp. Fiind o companie inovatoare, începând de la sfârșitul lunii martie a acestui an a primit din partea Băncii Naționale a României autorizația de agent al unui instituții de plată. Altfel spus, prin automate sale se pot încasa taxe și impozite. Cu peste 700 de aparate de vending operate în prezent și cu o experiență importantă în dezvoltarea, producția și operarea aparatelor de vending, compania are astfel un mare avantaj în fața altor operatori ori producători de echipamente de vending. Citiți mai multe de ce trebuie să luați în considerare pe NTS Pay ca partener al vostru.

Desigur, că sunt multe alte subiecte interesante, dar sperăm că v-am deschis apetitul cu cele prezentate mai sus suficient de mult cât să sorbiți această ediție interesantă de Vending Inside în câteva clipe.

Dacă veniți la Vending Expo 2019 nu ezitați să ne căutați și să ne vizitați standul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*