Fidelă viziunii sale de simplificare a procesului de aprovizionare, SUZOHAPP, are în acest moment cea mai diversă gamă de produse de pe piață. Iar echipa sa puternică de vânzări contribuie la bunul său renume pe piața de vending, și nu numai.

Prin ce se remarcă SUZOHAPP în industria de vending?

François Profit: Am integrat cu succes branduri de top în cadrul SUZOHAPP, folosind soluții proprii. Deși principalele noastre mărci erau bine cunoscute, la acea vreme numele companiei noastre nu era la fel de cunoscut. Ne-am reorientat expertiza spre industria de vending, iar astăzi ne situăm într-o poziție puternică. Acest lucru s-a produs prin creștere organică și achiziții strategice. Am analizat piața și am înțeles că producătorii și operatorii de vânzări vor dori să reducă numărul de furnizori, având în vedere volumul de muncă din ce în ce mai mare. Apoi am răspuns acestei noțiuni de simplificare a procesului lor de aprovizionare. Astăzi avem cea mai mare gamă de produse de pe piață. Niciun alt furnizor nu poate oferi o gamă atât de completă de componente, de la micro comutatoare până la sisteme de plată, trecând prin monitoare și soluții de manipulare a numerarului. Gama noastră de produse cuprinde o gamă variată de produse, de la componente individuale (precum validatoare de monede și reciclatori) până la soluții complete (precum mașini de monede și mașini de numărat monede/bancnote). Avem o echipă puternică de vânzări și asistență și suntem prezenți la toate marile expoziții de vending. Clienții noștri știu că se pot baza pe noi. Asta explică creșterea noastră în această mare industrie și renumele SUZOHAPP în cadrul acesteia.

Care a fost progresul SUZOHAPP în industria de vending din ultimii trei ani?

François Profit: După cum am menționat în primul meu răspuns, am extins progresiv gama noastră de produse prin diferite achiziții (ultima fiind Coinco). Mai mult, ne-am extins propria gamă SUZOHAPP (în special în domeniul dispozitivelor de plată).  Gama noastră inovatoare și expansivă de produse este susținută de o echipă de vânzări puternică și cu multă experiență. Acest lucru a permis preluarea unei noi cote de piață și, în mod firesc, eficientizarea conturilor de clienți deja existente cu aceste oferte suplimentare.

De ce banii joacă un rol atât de important în vending?

Christian Mengus: Chiar dacă, în ansamblu, importanța numerarului este în scădere, există numeroase state unde oamenii preferă să efectueze achiziții cu plata în numerar (precum Germania). În plus, încărcătura medie a coșului de cumpărături este relativ mică – se preferă plata în numerar atunci când prețul acesteia este mic. Este esențial ca operatorii să ofere clienților lor modalități de a efectua plăți în monede. Se întâmplă adesea ca vânzările să fie efectuate spontan. Dacă clientul dorește să plătească în monede, iar acest lucru nu este posibil, de cele mai multe ori comanda este anulată.

Ce soluții aveți pentru vânzarea cu plata în numerar și care sunt principalele avantaje ale produselor care susțin acest tip de vânzare?

Christian Mengus: Avem toate soluțiile solicitate, de la un simplu acceptor de monede, la reciclatori, și la soluții similare pentru facturi. Aparatul RM5 Evolution este validatorul de monede care a doborât recordul. Componentele sale electronice combină un caracter selectiv extraordinar cu o versatilitate maximă a programării. Cu peste 2 milioane de unități vândute, succesul său vorbește de la sine. Cel mai recent validator de monede SUZOHAPP este RM5 HD care are 5 senzori diferiți și 10 parametri de recunoaștere. Aceasta asigură un nivel ridicat de recunoaștere și analizare a monedelor valide și contrafăcute cu o viteză fără precedent de până la 6 monede pe secundă. Oferim doi reciclatori de monede: Currenza C2  și Coinco Guardian GLX. Aparatul Currenza C2 este reciclatorul de monede considerat un punct de referință în industrie. Mulțumită sistemului PRP (Payout Redundancy Protection / Protecție împotriva Redundanței de Plată), cu șase tuburi și trei motoare independente, Currenza C2 oferă rezultate superioare în ceea ce privește capacitatea ridicată de manipulare a monedelor, fiabilitatea excelentă în termeni de plată și flexibilitatea maximă a configurației. Aparatul Guardian GLX oferă cea mai bună combinație de caracteristici avansate și facilitează utilizarea zilnică prin intermediul Lift-Out Cassette.

Pentru plățile cu bancnote, avem aparatul Vantage. Are o serie de caracteristici avansate pentru cel mai rapid timp de reacție și este extrem de robust și flexibil. Prelucrarea avansată a aspectului bancnotelor și calibrarea dinamică a senzorilor asigură industriei o metodă de bază de acceptare a bancnotelor și o soluție împotriva fraudei. Autodiagnosticarea automată asigură performanțe optime, ceea ce duce la reducerea apelurilor pentru asistență.

Pe scurt, la SUZOHAPP oferim avantaje precum o gamă versatilă de produse și compatibilitatea acestora cu majoritatea monedelor actuale.

În ce segmente de piață joacă un rol important tipul de vânzări a căror plată nu poate fi efectuată în numerar?

François Profit: În cazul vânzărilor în care nu acceptă plata în numerar, există două segmente de piață distincte pentru acestea: Fiind vorba despre circuitul închis, în care nu se acceptă numerar, doar site-urile private sunt încadrate în această categorie. Dacă vorbim despre circuitele deschise cu plată fără numerar, site-urile publice sunt țintele principale.

Ce soluții aveți pentru vânzarea care nu acceptă metoda de plată prin numerar și care sunt avantajele majore ale produselor care susțin acest tip de vânzare?

Christian Mengus: Avem o gamă completă de soluții de plată fără numerar în circuit închis. Seria WorldKey este compusă dintr-o gamă largă de sisteme MIFARE® de plată fără numerar care pot îndeplini orice cerințe de plată, activare, identificare și reîncărcare. Proiectate pentru a gestiona mai multe aplicații, sistemele WorldKey sunt soluții de plată fără numerar flexibile, durabile și fiabile. Un mare beneficiu al WorldKey – flexibilitatea sa: WorldKey include 5 modele diferite pentru a răspunde nevoilor specifice ale operatorilor, 4 suporturi de plată care pot fi personalizate și 3 capete de citire pentru o flexibilitate maximă de instalare. Un avantaj important al implementării WorldKey este programul WorldKey Loyalty: Este posibil să conectăm aceste soluții la o platformă ce poate fi controlată de la distanță și la opțiuni de fidelitate dedicate consumatorului. O caracteristică nouă: vă puteți reîncărca creditul pe MIFARE® media online folosind plata cu cardul.

Revenind la o soluție de plată fără numerar, în circuit închis: suntem foarte aproape de a lansa o nouă soluție, astfel încât să putem oferi un produs de bază pe acest segment de piață.

Există o relevanță demografică pentru vânzarea cu plata în numerar și fără numerar (de exemplu, tinerii care preferă vânzarea cu plata fără numerar?)

François Profit: Știm că există anumite state în care soluțiile de plată fără numerar sunt cele mai apreciate – cum ar fi în Scandinavia și în alte state, precum Germania, unde predominante sunt plățile în numerar. Orientarea spre soluțiile de plată fără numerar este în creștere de la an la an.

Aveți produse noi pe care le lansați pe piața de vending? Dacă da, vă rugăm să detaliați.

Christian Mengus: Da, am lansat recent soluțiile de blocare E-PRL. Acestea sunt soluții de blocare electronice, reprogramabile, care permit operatorului de vending să reprogrameze o cheie online și să asigure urmărirea tuturor operațiunilor de blocare. Există câteva beneficii: Această încuietoare are dimensiuni standard pentru industrie (astfel încât încuietorile standard să poată fi înlocuite ușor cu aceasta) și nu este necesară nicio putere. Se pot programa diferite niveluri de acces și în cazul în care se pierde o cheie, aceasta poate fi dezactivată imediat – prevenind orice posibilă utilizare necorespunzătoare. Un aspect foarte important constă în posibilitatea pe care o oferă operatorilor de a accesa imediat sistemul de securizare a încuietorilor. O cheie standard pierdută sau furată poate avea consecințe negative majore. Folosind E-PRL, acest lucru nu este posibil. E-PRL este setat să revoluționeze piața de blocare a industriei de vending.

De asemenea, introducem pe piață o gamă completă de monitoare, tactile și simple. Dispunem de toate tehnologiile și variantele de dimensiune pentru a răspunde oricăror nevoi OEM sau de recondiționare. Într-adevăr, la SUZOHAPP avem o experiență deosebită în ceea ce privește monitoarele. VisionPro™ este linia premium a LCD-urilor SUZOHAPP folosind ecrane produse de mărci de top și panouri de înaltă calitate, cu dimensiuni variind între 6,2 ”și 90”. În plus, suntem partenerul global al Elo. Elo este liderul mondial în producerea de ecrane tactile comerciale, cu peste 20 de milioane de instalații, o jumătate de milion de unități pe an și aproape 2.000 de unități pe zi.

Aveți ceva de adăugat?

François Profit: La SUZOHAPP ne-am angajat să oferim o gamă completă de soluții – pentru a simplifica procesul dumneavoastră de aprovizionare. Aveți un singur furnizor pentru toate nevoile dumneavoastră, economisind astfel timp și bani. Odată ce vom lansa cititorul cu circuit deschis, care nu acceptă numerar, atunci vom avea o gamă completă de soluții atât pentru vânzări închise, cât și pentru cele cu circuit deschis.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*