Ultima ediție de Vending Inside din acest an aduce din partea mai multor actori importanți din piață și foarte buni comunicatori ai revistei noastre mesaje de mulțumire către partenerii și clienții lor, dar și de preocupare pentru anul următor, mai ales în ceea ce privește noile reglementări ANSVSA, dar și procesul de fiscalizare demarat de ANAF ce are ca deadline începutul anului 2020.

În materialul de Cover Story Barry Callebaut ne anunță că începând cu ianuarie 2020 lansează Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar – băuturi cu o concentrație redusă de zahăr. Deviza lor este: “Redu cantitatea de zahăr, nu pe cea de cappuccino”.

Astfel aveți posibilitatea să introduceți în aparatele voastre alegeri mai sănătoase cu un gust la fel de plăcut. Barry Callebaut oferă acum o alternativă cu 30% mai puțin zahăr a băuturilor cu aromă de cappuccino – Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar – care oferă funcționalitate și dozare excelente pentru vendomate, la fel ca băuturile standard cu aromă de cappuccino ale Caprimo.

Compania Lumea Cafelei reprezintă, ca de obicei, un exemplu de acțiune pe piața de vending prin căutarea de noi soluții pentru clienții săi, de semnarea de noi parteneriate cu companii furnizoare de produse de top pentru ca românii să beneficieze în final de calitate.În acest sens au adus produse noi care să completeze gama de private label “VANDINO”. Aflați detalii din materialul dedicat lor.

Alcor ne prezintă WMF PhotoSimu App. Cu această aplicație puteți vizualiza espressorul WMF în locația dumneavoastră cu ajutorul realității augmentate. Pentru mai multe informații pe marginea acestui subiect vă rugăm să consultați articolul lor.

Echipa Rolim vă propune Super Choc 24 Satro și Latte Scremato Granulare Satro. În plus, vă amintește că fiecare ceaşcă autentică de espresso începe cu atenţia acordată originilor cafelei verzi. Cafeaua Baristo poate fi o alegere oportună pentru clienții voștri.

În încheiere Revista Vending Inside vă urează Sărbători Fericite! și un An Nou cu multe împliniri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*