Sunt aproape 30 de ani acum, de când Caprimo este un nume în industria de vending care rezoneaza cu savoare pură. Acest brand a revoluționat piața de vending cu delicioasele sale mixuri de băuturi instant gata-pregătite şi le-a adus adepţilor săi o mulţime de premiere delicioase. Caprimo a fost primul care a dezvoltat mixul de cappuccino instant şi, având în vedere succesul său imens, acesta a devenit un pionier al gamei de băuturi cappuccino aromate care le dau clienţilor lor exact ceea ce caută: arome neexplorate, o senzaţie de gust copleşitoare şi un moment de bucurie pură.

ORIGINEA VEȘNICULUI CLASIC

Primele produse Caprimo au fost comercializate în 1985 sub compania cu numele MD Foods. Gama iniţială a constat în cinci băuturi de ciocolată, toate adaptate pentru a se potrivi gustului unei anumite piețe. Dar enorma popularitate pe piaţa europeană a cappuccino-ului clasic italian a determinat în 1987 compania să lanseze o premieră mondială: primul mix gata pregătit de cappuccino pentru aparate de vending. A fost un succes instant (atât la propriu, cât și la figurat), şi la acel moment a devenit una dintre cele mai populare băuturi de vending din lume. În 1992, a fost luată decizia de a adopta un nume de brand real.

Ramura companiei care se ocupa cu mixuri gata preparate de băuturi de vending a fost botezată Caprimo, o trimitere la frumoasa insulă italiană Capri, aflată la sud de Golful Napoli.

SUPRAVEGHEREA ATENTĂ A TENDINŢELOR PIEŢEI

Când spui Caprimo spui experienţă. Cu o experiență solidă de 30 de ani în piața de vending, Caprimo caută întotdeauna să îi ofere consumatorului o experienţă unică şi completă, dezvoltând interesante senzaţii de gust bazate pe cele mai recente tendinţe şi pe preferinţele clienților. Pentru a realiza acest lucru, doar experiența și cunoștințele nu sunt suficiente. De aceea echipa de Cercetare & Dezvoltare de implementare a brandului ţine într-adevăr legătura cu clienţii şi cu evoluţia pieţei, creând produse după care oamenii chiar tânjesc. Managerul echipei de Cercetare & Dezvoltare Caprimo formată din patru membrii, este Uno Viber, doctorand; un om care lucrează pentru Barry Callebaut (compania mama a lui Caprimo) de cincisprezece ani. Sprijinit de expertiza celui mai mare producător din lume de produse de ciocolată și cacao de înaltă calitate, Viber este omul care crează un Caprimo pentru fiecare gust, sezon și ocazie.

EVOLUȚIA VEȘNICULUI CLASIC

Cappuccino clasic de la Caprimo a avut întotdeauna un succes răsunător. Dar noile tendinţe ale pieţei şi popularizarea la nivel global a culturii cafelei a dat naştere la o cerere tot mai mare pentru băuturi de vending noi şi interesante. Acesta este momentul în care Viber si echipa sa de marketing au decis să extindă gama de produse Caprimo cu încă o altă premieră mondială: cappuccino cu arome! Dar era oare piața de vending pregătită pentru Cappuccino Vanille, Cappuccino Noisette şi Cappuccino Caramel? Cu siguranță!

Lansarea băuturilor cappuccino aromate s-a dovedit din nou un succes imediat şi mai mult, i-a adus companiei Caprimo premiul pentru inovaţie Vending Star.

La scurt timp au urmat aromele Irish Cappuccino şi Cappuccino Choco Mint, completând gama Caprimo cu orice băutură gata preparată de vending solicitată.

Pentru mai multe informații despre Caprimo® și gama lor completă de produse, vă rugăm să contactați Barry Callebaut Suedia.