Barry Callebaut, lider mondial în producția de produse din ciocolată și cacao de înaltă calitate, a anunțat deschiderea noului său centru Van Houten Beverage™ Academy. Noul centru de expertiză va ajuta la modelarea viitoarelor sisteme de băuturi pe bază de ciocolată, cacao și pudră și le va oferi clienților lui Barry Callebaut servicii specializate pentru a își dezvolta în continuare afacerea lor cu băuturi. Evenimentul din Suedia a inclus o fastuoasă ceremonie de deschidere, o experiență de băutură interesantă, un prânz și un tur al centrului Van Houten Beverage™ Academy și al facilității de producție adiacente Barry Callebaut.

Cele 19 centre Chocolate Academy™ joacă un rol-cheie în povestea de succes Gourmet & Specialties de la Barry Callebaut. Odată cu deschiderea primului centru Van Houten Beverage™ Academy din Suedia, compania transferă un concept dovedit într-un nou segment de afaceri. Noul centru de expertiză le va oferi clienților Barry Callebaut servicii specializate pentru produsele de ciocolată, cacao și pentru toate băuturile pe bază de pudră.

Desigur, ciocolata caldă reprezintă pentru cei mai mulți dintre noi una dintre cele mai dulci amintiri din copilărie. De-a lungul anilor, vechea cană de ciocolată caldă și-a dovedit puterea de încântare universală – cu toate acestea, noile tendințe au evoluat. Astăzi, oamenii de toate vârstele se bucură de băuturi de ciocolată cu gusturi excepționale, cu tot felul de arome.

1828 – Apariția Răsfățului

Într-o dimineață luminoasă a anului 1828, printr-o coincidență norocoasă, Coenraad Van Houten a descoperit că pudra de cacao ar putea fi separată de masa de cacao și utilizată pentru a crea o băutură cu o puternică aromă de ciocolată, dar mai ușoară, mai gustoasă și mai ușor de dizolvat în lapte decât ciocolata în sine. Așa s-a născut băutura de ciocolată și a fost lansată povestea de succes a lui Van Houten, ca una dintre cele mai mari mărci de ciocolată din toate timpurile.

Împărtășirea expertizei a cinci mărci de băuturi cu tradiție

Cea mai recentă inovație din istoria mărcilor de băuturi de la Barry Callebaut Group este centrul Van Houten Beverage™ Academy, situat în localitatea Kageröd din sudul Suediei. Noul centru de expertiză va fi o casă apetisantă pentru cele cinci mărci de băuturi apreciate la nivel mondial, respectiv Van Houten, Caprimo, Bensdorp, Le Royal și băuturile Satro Quality Drinks. Acesta le va oferi clienților Barry Callebaut o gamă largă de servicii de stimulare a afacerilor, precum înființarea de concepte și strategii de marcă care vor ajuta la continuarea dezvoltării afacerilor acestora cu băuturi.

Echipa academiei este specializată în înțelegerea cerințelor clienților, cu scopul de a oferi soluții funcționale în conformitate cu tendințele viitoare, optimizând succesul înregistrat cu următorii clienți. Aceasta include abilitatea de a crea “băuturi semnătură”, prin care clienții pot proiecta propriile lor rețete personalizate, potrivind profiluri de gusturi precise și individuale. Pe baza sesiunilor creatoare inspiraționale și a unui software de analiză de ultimă generație, clienții pot proiecta cu adevărat un profil de produs care poartă o semnătură proprie, sau care le reprezintă marca proprie.

Antoine de Saint-Affrique, CEO al grupului Barry Callebaut Group, notează: “Afacerea noastră cu băuturi a înregistrat o creștere puternică în ultimii ani, beneficiind de tendința spre un consum în afara locuinței.” Odată cu achiziționarea activității de vending cu băuturi comerciale FrieslandCampina Kievit, în noiembrie 2015, Barry Callebaut și-a consolidat gama de produse de băuturi de specialitate, lucru care este în deplină concordanță cu obiectivul companiei de a genera o creștere “inteligentă”.

Oportunitatea de a crea rețete de băuturi personalizate

Principalul activ al noului centru Van Houten Beverage™ Academy este acela că le oferă clienților oportunitatea unică de a își crea propriile lor băuturi semnătură. Pe baza sesiunilor creatoare inspiraționale și a unui software de analiză de ultimă generație, părțile interesate se pot întoarce acasă cu o rețetă de băutură cu adevărat unică, având un profil de gust care le poartă pe deplin semnătura. Ca un beneficiu suplimentar, noua academie oferă informații suplimentare despre viitoarele tendințe și inovații.

La inaugurarea noului centru al Academiei din Kageröd (Suedia) de pe 22 iunie 2016, Andrew Fleming, Vicepreședinte al diviziei de Băuturi, a comentat: “Odată cu deschiderea centrului Van Houten Beverage Academy™, vom crea un mediu special în care demonstrăm unicitatea produsele noastre și posibilitățile pe care le oferim clienților noștri de băuturi din toate piețele. De la vending la restaurantele cu servire rapidă și la prepararea de acasă, toți clienții noștri pot beneficia de cunoștințele, pasiunea și experiența deținute de noul centru Van Houten Beverage™ Academy.”

Cu primul centru Van Houten Beverage™ Academy, visul lui Coenraad Van Houten de a ne răsfăța toate simțurile cu băuturi din ciocolată care ne captează toată imaginația, devine realitate.

O multitudine de servicii de stimulare a afacerilor

În afară de posibilitatea de a crea băuturi personalizate, centrul Van Houten Beverage™ Academy oferă numeroase servicii menite să ajute oamenii în maximizarea succesului afacerii lor cu băuturi, inclusiv:

  • stabilirea unui concept de marcă,
  • organizarea de degustări de ciocolată inspiraționale,
  • împărtășirea expertizei avansate în cacao a instituției,
  • crearea de produse de băuturi personalizate,

și

  • oferirea de informații cu privire la trendurile și inovațiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*