IDS ajută la crearea automatului de vending particularizat

Totul începe cu o idee măreață de distribuire a produselor cu ajutorul unui aparat de vending. După ce ideea dvs. se transpune în echipamentele hardware și în tehnologia puse la dispoziție de Intelligent Dispensing Solutions, aceasta devine un aparat de vending particularizat, unic, construit cu cele mai avansate tehnici de fabricație disponibile în industrie. Dar nu se oprește acolo. După finalizarea automatului dvs., veți avea acces la rețeaua lor globală de asistență. Echipele IDS de asistență sunt disponibile în 14 țări, putând instala, întreține, repara și colecta veniturile rezultate de la vendomatul dvs.

De la concept și design, prin inginerie și construcție, IDS lucrează îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluții de vending particularizate.

Un automat de vending particularizat pentru orice necesitate

Există nenumărați producători de vendomate, dar numai câțiva cred în transpunerea în realitate a unei viziuni unice. Astăzi, vânzarea folosind automatele de vending este mai mult decât un mijloc de a realiza o operațiune de livrare a unui produs, iar vendomatele pot fi particularizate complet, pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. Chiar și după ce ați hotărât designul perfect particularizat pentru automatul dvs., Intelligent Dispensing Solutions va lucra neîntrerupt pentru a vă crea produsul cu cele mai bune componente hardware și aplicații software de pe piață pentru vending. Veți avea controlul complet asupra modului în care este produs automatul dvs., pas cu pas, iar profesioniștii de la IDS vă vor sta mereu la dispoziție pentru a vă sprijini în realizarea soluției dvs. de vending particularizată.

SCRUBTRAK

Modul simplu, central, inteligent de a monitoriza și distribui uniforme medicale!

Unul din exemplele de aparat de vending particularizat dezvoltat de IDS este ScrubTrak, o inovație în tehnologia de distribuire a uniformelor medicale, oferă sprijin unităților medicale, pentru a-și gestiona stocul de uniforme medicale în mod mai eficient, reducând lipsurile și crescând beneficiile.

Unitatea de distribuție ScrubTrak

Spre deosebire de alte soluții de distribuire a uniformelor medicale, ScrubTrak oferă opțiunea de a alege dimensiunea unui articol. De exemplu, o persoană poate alege o bluză de mărime medie și un pantalon de mărime mare. Pe lângă alegerea dimensiunilor individuale, ScrubTrak permite utilizatorilor să selecteze seturi cu dimensiuni prestabilite, pentru eliberarea rapidă, stabilite pentru utilizatori unici din sistem. Designul unic al mașinii ScrubTrak permite selectarea a până la 8 modele diferite per unitate și 16 articole per selecție.

Unitatea de returnare ScrubTrak

Unitatea de returnare ScrubTrak are 3 fante de returnare, pentru până la 3 articole, precum bluză, pantalon sau halat per sesiune. Unitatea individuală pentru returnare conferă o mai mare flexibilitate în locația de amplasare a fiecărei unități. Viteza și ușurința de interacțiune cu automatele asigură personalului din spital un mod simplu, rapid și eficient de a primi uniforme medicale curate și sterilizate și de a returna uniformele medicale folosite. Unitatea de returnare are o capacitate de până la 200 de articole între descărcări.

Softul ScrubTrak

Comenzile centrale bazate pe internet permit accesarea de către personal a aparatului din mai multe locații, atât pentru eliberarea, cât și pentru returnarea lor. ScrubTrak oferă flexibilitatea de programare a aplicației software, pentru interfațarea cu orice cod de bare/cititor de proximitate/tastatură pentru PIN/cititor de benzi magnetice deja utilizate de către clienți. Sistemul de inventar și monitorizare încorporat în automatul ScrubTrak, bazat pe cloud, asigură vizualizarea și raportarea capacităților către utilizatorii autorizați.

De ce ScrubTrak?

ScrubTrak oferă unităților medicale posibilitatea de a reduce lipsa inventarului și de a crește randamentul angajaților, gestionându-le uniformele în mod efectiv și eficient. ScrubTrak se asigură că angajații din sectorul medical, inclusiv medicii, asistentele și tehnicienii, au întotdeauna la dispoziție uniforme și halate curate și potrivite. ScrubTrak reduce semnificativ acumularea în exces, lipsa sau utilizarea neautorizată a uniformelor medicale. Clienții ScrubTrak au un control mai bun asupra inventarului, realizează operațiunile mai comod și previn infecțiile cu ajutorul acestui aparat de vending.

Cum se utilizează ScrubTrak

Încărcarea automatului

Încărcarea vendomatului ScrubTrak e la fel de simplă ca stivuirea uniformelor medicale. Descuiați automatul, încărcați uniformele în compartimentele prestabilite și închideți ușa. Aparatul va actualiza automat inventarul.

Distribuirea uniformelor medicale

Pentru a primi uniforme din mașină, introduceți numărul dvs. de identificare și urmați instrucțiunile de pe panoul tactil. Vendomatul va distribui uniformele spălate în câteva secunde. Tehnologia care cuprinde o bază de date va înregistra data, ora și locația sesiunii de distribuție a produsului.

Returnarea uniformelor medicale

Pentru a returna uniformele, introduceți numărul dvs. de identificare, urmați instrucțiunile de pe panoul tactil și lăsați uniformele murdare să cadă în compartimentul încorporat. Tehnologia care cuprinde o bază de date va înregistra data, ora și locația returnării dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*