Echipa noastră redacțională se zbate, datorită unui teren comunicațional arid oferit de propria noastră piață, să ofere și să trateze subiecte interesante pe care să le prezinte publicului său fidel.

Și această ediție este una care a reușit să ne provoace o parte importantă a talentului nostru creativ pentru a îți oferi ție, cititorule de Vending Inside, momente de meditație pe armonii de vendomate.

Unul din subiectele noastre favorite din acest număr a fost cel oferit de arta de pe automatele de vending, așa-numitele vending graphics. Operatorii de vending caută mereu noi metode de a-și face aparatele cât mai atractive, iar una din soluții vine de aici. O inovație care își propune să furnizeze operatorilor servicii de grafică pe vendomate. Aparatele se transformă, astfel, din mașini urâte, neatractive ochiului în ceva care te face să întorci capul prin grafica expusă pe ele. Printr-o grafică reușită poți aduce clientul mai aproape de aparat, iar de aici poți mai ușor să îi vinzi produsele tale.  Prin urmare, această inovație a devenit aproape o necesitate.

Altă temă interesantă este cea legată de reverse vending. Un studiu Global Reverse Vending Market publicat pe Reuters ne informează că afacerea care implică aparatele de vending în protejarea mediului a ajuns la mai multe miliarde de dolari la nivel planetar. Reciclarea pet-urilor, becurilor și bateriilor se pare că aduce bani frumoși celor care strâng gunoiul după noi.

Anul acesta este dedicat sportului. Avem CE de fotbal și JO de Vara de la Rio. „Greii” din vending nu vor lăsa aceste evenimente sportive nefructificate la maxim de către ei. Marile competiții sportive atrag zeci sau chiar sute de mii de fani. Ele durează, uneori, chiar mai multe ore pe timpul unei zile, așa că microbiștii care vin pe arenele sportive simt nevoia de a consuma orice, de la băuturi, la ceva de “ronțăit” sau sandvișuri. Prin urmare, aparatele de vending nu ar trebui să lipsească din jurul lor: vânzările sunt garantate!

Restul propunerilor și recomandărilor noastre sunt aici, în paginile acestei ediții, ca de fiecare dată, așteptând să le savurați. Fiți deștepți și descoperiți-le!

Aici găsiți inspirația în vending. Citiți-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*